JSport.roJSport.ro

Prima etapă intermediară a Ligii a IV-a a adus şi primul pas greşit pentru fostul lider, Someşul Dej.

Echipa lui Sabin Coc, care avea un golaveraj de 9-0 până acum, s-a împiedicat la Vulturul Mintiu-Gherlii, 0-0.

Dejenii au întâlnit o echipă motivată de schimbarea de antrenor, Alexandru Costişor, fost jucător în Liga 1 la Petrolul Ploieşti, urmând să se ocupe de „vulturi”.

Acesta a debutat cu dreptul la echipa sa, gazdele trecând pe lângă victorie pe final. Jocul dejenilor de astăzi a fost departe de cel practicat în primele etape, iar Someşul a căzut pe locul trei în clasament.

Dejenii au un punct peste Sporting Apahida, echipa împotriva căreia au câştigat duminică luându-şi punctele înapoi astăzi, într-un meci cu Olimpia Gherla, scor final 1-0. După un joc echilibrat, soarta celor trei puncte a fost decisă de Raul Cîmpean, care a marcat dintr-un corner.

Acelaşi jucător al apahidenilor a ratat un penalty în prima repriză, iar gherlenii au fost periculoşi mai ales pe final, atunci când au ratat două ocazii mari de gol. Ieşirea lui Szabo, accidentat, nu i-a ajutat deloc pe elevii lui Adrian Trif, care au bifat a doua înfrângere consecutivă.

Noul lider al Ligii a IV-a este Unirea Iclod, care a câştigat categoric cu Unirea Dej 2, scor 5-1. Diferenţa dintre cele două loturi s-a văzut din plin pe terenul sintetic de la Iclod, acolo unde elevii lui George Cotuţ nu au avut mari probleme. Unul dintre cei mai în formă jucători din acest început de campionat în Liga a IV-a, Vali Dîrjan, a reuşit un hattrick, Oltean şi Coroian înscriind celelalte goluri ale „vişiniilor”, pentru dejeni, care au ajuns la trei eşecuri, marcând Trif.

O mini-surpriză a avut loc la Mihai Viteazu, acolo unde Arieşul a făcut egal cu Someşul Gilău, 2-2. Gilăuanii au motive serioase să fie nemulţumiţi cu un singur punct, după ce conduceau cu 2-0 în minutul 60. Fertea şi antrenorul Rareş Mateş au marcat pentru oaspeţi, însă golurile lui Kiesz şi Macula au anulat victoria Someşului, iar Arieşul a obţinut un punct la care cu greu mai spera după o oră de joc.

Într-un alt meci al etapei a patra, Supporter 2.0 şi-a respectat statutul de favorită în deplasarea de la Armenopolis Gherla şi a câştigat cu 4-0. Experienţa jucătorilor lui Ovidiu Sărmăşan a făcut diferenţa, iar dubla lui Rareş Anca şi golurile lui Marian Ionuţ şi Neamţiu au dus trei puncte calculate pentru clujeni. Armenopolis nu are nici în acest an forţa de a se bate cu echipele de top ale Ligii a IV-a, gherlenii concentrându-se în special pe creşterea juniorilor.

O altă echipă care nu a lăsat loc de surprize a fost CSM Câmpia Turzii, învingătoare cu 3-1 în deplasare la CFR Dej. Pe un teren dificil atât la propriu, cât şi la figurat, după ce dejenii au bătut la Gherla etapa trecută, jucătorii lui Valentin Şandru au ştiut să se ferească de emoţii. Tescar, Dan Ştefan şi Sebastian Moldovan au înscris pentru oaspeţi şi au adus prima victorie a sezonului, dejenii marcând din penalty prin Groşan, într-un meci de la care trăgeau mari speranţe înaintea etapei.

Mai jos aveţi câteva fotografii de la partida disputată la Apahida, în clasament Unirea Iclod având două puncte peste CS Floreşti şi Someşul Dej, echipe care se vor întâlni duminică, în derby-ul etapei a cincea.

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.