JSport.roJSport.ro

Etapa a 11-a a Ligii Elitelor a oferit un derby la U17, acolo unde s-au întâlnit CFR Cluj şi Ardealul.

Meciul disputat la baza CMC s-a încheiat cu victoria Ardealului, 3-2, după un joc spectaculos, cu răsturnări de scor şi un penalty ratat.

Feroviarii lui Mihai Pop, aflaţi pe locul trei în clasamentul seriei Vest înaintea acestei partide au deschis scorul împotriva ultimei clasate prin Milchiş. Ardealul, însă, care s-a prezentat la acest meci după victoria clară cu FCSB din Cupa României, a întors scorul până la pauză.

Bucuroiu şi Istrate şi-au adus echipa în avantaj, iar după reluare victoria Ardealului părea clară, după ce Bucuroiu a făcut dubla. La 1-3, CFR-iştii au beneficiat de un penalty, irosit însă de Bogdan Minteuan, care a tras pe lângă poartă. Imediat, Doroftei a marcat pentru gazde şi a adus suspansul pe final de meci, dar alb-vişiniii nu au mai avut puterea să mai înscrie o dată, iar Ardealul a plecat cu toate punctele.

Dacă CFR-ul a căzut pe locul patru în clasament, iar şansele de calificare în semifinale sunt tot mai mici, Ardealul a scăpat de ultima poziţie, preluată de UTA Arad.

La U19, jocul dintre CFR şi Ardealul a fost amânat pentru luna aprilie, aşa că doar „U” Cluj a jucat în această etapă. Trupa lui Călin Sălăgean s-a impus cu 5-2, pe teren propriu, în faţa arădenilor de la UTA, după o repriză secundă perfectă.

Liderul a avut emoţii în primele 45 de minute, atunci când a fost condus cu 0-1 şi egalat la doi printr-un eurogol. Merian şi Oroian au marcat pentru arădeni, însă Berindea şi Văsălie şi-au adus, la un moment dat, echipa în avantaj. După pauză, valoarea superioară a clujenilor s-a văzut şi pe teren, iar Vomir, Burghele şi Saroşi au marcat pentru o victorie clară, care le consolidează „U”-iştilor primul loc în clasament.

Pentru alb-negrii urmează, duminică, derby-ul campionatului cu Universitatea Craiova, aflată în spatele clujenilor, pe locul secund.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.