JSport.roJSport.ro

Ardealul Cluj şi Unirea Floreşti s-au întâlnit, sâmbătă, într-un meci care contează pentru etapa a 28-a a Ligii a IV-a, dar disputat cu aproape trei luni mai devreme.

Gazdele meciului de la baza „Ardealul” au câştigat cu 3-1, după un joc în care au fost superioare adversarului mai ales în prima repriză. Jucătorii lui Călin Moldovan, care a folosit echipa din Liga Elitelor, au reuşit să marcheze şi direct din corner, prin Andrei Cordea, în timp ce Flavius Nistor a izbutit o „dublă”.

Golul de 3-1 a fost marcat în inferioritate numerică de către Ardealul, Şoimaru fiind eliminat în minutul 85, de cealaltă parte Cîţcăuan reuşind să înscrie pentru floreşteni, care au fost mai prezenţi în jumătatea gazdelor după pauză.

„Prima repriză a fost puţin mai bună, iar în a doua am avut o cădere pe care o prevesteam, însă, pentru că am avut o săptămână în care am lucrat foarte mult fizic, pentru a putea fi în 17 martie la capacitate maximă, când începe Liga Elitelor. Totuşi, m-a mulţumit că s-a încercat, chiar dacă ştiam că le va fi greu. Am întâlnit şi un adversar bun, preocupat de joc, care chiar mi-a plăcut, a fost fair-play, a făcut un efort bun”, a spus antrenorul Ardealului, Călin Moldovan.

„În prima repriză ne-au dominat cei de la Ardealul, se vede că sunt mult peste echipele de Liga a IV-a ca pregătire fizică şi ca ştiinţă a jocului. La noi, în schimb, se vede lipsa de omogenitate, este doar al patrulea meci pe care îl jucăm şi ne lipseşte un pic de pregătire fizică, plus că am adus şi câţiva jucători noi, cum ar fi Zbâncă, German sau Balint. Dar sunt mulţumit după acest joc, şi mai mulţumit eram dacă se termina egal sau chiar 1-2”, a declarat şi antrenorul floreştenilor, Ioan Maja.

A fost al doilea meci oficial al Ardealului în 2017, echipă care s-a apropiat, momentan, la două puncte de ocupanta locului şase în clasament, Armenopolis Gherla.

Ardealul Cluj

99
Chindriş
19
Papp
15
Oltean
5
Nistor
2
Creţ
7
Cozma
3
Ilie Horea
11
Cordea
8
Şoimaru
9
Gavrilă
10
Prejmerean

Au mai intrat: Juncu, Hociung, Corduneanu, Selegean. Antrenor: Călin Moldovan

Unirea Floreşti

13
Simon
2
Rakoczi
19
Rus I.
3
German
4
Proca
11
Cîţcăuan
8
Timoc
18
Dani
6
Kallos
7
Cenan
9
Brici

Au mai intrat: Zbâncă, Mureşan, Crişan, Balint. Antrenor: Ioan Maja

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.