JSport.roJSport.ro

IMG_2097_1024x683Ardealul Cluj-Napoca nu a avut nicio problemă în restanţa cu Unirea Floreşti, care a contat pentru etapa a noua a Ligii a IV-a, şi s-a impus cu 4-2. Deşi floreştenii erau gazde în acest meci, partida a avut loc pe terenul sintetic al Ardealului din cartierul Someşeni, iar tehnicianul clujenilor, Călin Moldovan, a folosit jucătorii angrenaţi şi în Liga Elitelor.

Acest lucru s-a văzut din plin pe teren, acolo unde Ardealul a evoluat mult mai bine decât adversara sa, în special în a doua repriză. Cel mai bun jucător al meciului a fost Stephan Drăghici, căpitanul clujenilor din această partidă reuşind trei din cele patru goluri ale echipei sale, Darian Soporan fiind autorul celeilalte reuşite.

O menţiune specială are, însă, şi atacantul floreştenilor, Paul Toşa, acesta marcând ambele goluri ale Unirii, care a reuşit să intre la pauză cu 1-1, însă în partea a doua a meciului “elitele” Ardealului aveau să facă diferenţa şi să mai marcheze de încă trei ori. Antrenorul acestora, Călin Moldovan, ne-a declarat că în retur se va concentra mai mult pe meciurile din Liga a IV-a, pe care nu le va mai trata cu echipa a doua aşa cum a făcut în marea majoritate a turului.

“Am făcut un meci bun cu Floreştiul, ambele echipe şi-au văzut de joc, de altfel şi la ei am observat câţiva băieţi buni, tineri. Am câştigat şi cred că în retur o să mă concentrez mai mult şi pe liga a patra. Aici adversarul este mai matur, e un alt nivel fizic, duelurile unu contra unu sunt mai tari ca la juniori şi cred că le prinde bine alor mei. Cel puţin acasă, 100% voi folosi prima echipă”, a spus tehnicianul Ardealului, care a ţinut să-l felicite pe Drăghici pentru evoluţia din meciul de miercuri seară.

De partea cealaltă, antrenorul floreştenilor, Ioan Maja, a fost impresionat de jucătorii adverşi, dar a subliniat şi lipsa de motivaţie a elevilor săi. “Noi nu am jucat slab, ci în nota obişnuită, fără niciun fel de motivare. Trebuie să schimb ceva la echipă pentru că acum, spre exemplu, studenţii mei au plecat acasă de vineri şi s-au întors ieri dimineaţă. Nu aveam cum să nu-i lasă să meargă acasă, dar câţiva dintre ei au venit cam ‘zdrenţe’. Ardealul, însă, are o echipă foarte bună, este bine legată şi s-a văzut că sunt obişnuiţi cu terenul şi cu nocturna. Noi am luat trei goluri cu şuturi din afara careului şi am avut impresia că portarul meu nu bate atât de departe. Nu am văzut nici eu până acolo, dar am scuza că CNP-ul e mai mare la mine”, a spus antrenorul Unirii.

După acest rezultat, floreştenii au terminat turul pe locul 10 în clasament, cu nouă puncte, în timp ce Ardealul Cluj-Napoca va începe a doua parte a campionatului de pe poziţia 12-a, cu şapte puncte.

Unirea Floreşti: Torkos-Silaghi, Madru, Kalman, Szabo, Grigorean, Popa, Dani, Şipoş, Psibel, Toşa P. Au mai intrat: Grămadă, Toşa V., Stan, Ţapoş şi Câţcăuan. Antrenor: Ioan Maja

Ardealul Cluj-Napoca: Farkas-Jude, Oltean, Băghiceanu, Neamţ, Cozma, Prejmerean, Mih, Roşca, Drăghici, Ţapoi. Au mai intrat: Varga, Soporan, Csete şi Covaci. Antrenor: Călin Moldovan

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.