JSport.roJSport.ro

Echipa U17 a Ardealului Cluj s-a impus greu în meciul tur cu AFK Miercurea Ciuc, din semifinalele Cupei României, 3-2. Meciul disputat miercuri după-amiaza a fost un adevărat test pentru elevii lui Claudiu Moldovan, lideri în campionatul Ligii Elitelor, aceştia reuşind să întoarcă scorul în repriza a doua. În schimb, CFR Cluj a pierdut, la U19, meciul cu UTA Bătrâna Doamnă, 0-1, însă păstrează şanse mari de a se califica în finală.

Jocul de la Cluj, disputat la baza “Ardealul”, a fost echilibrat pe toată durata celor 80 de minute, la pauză cele două echipe intrând la egalitate, 1-1, golul clujenilor fiind marcat de Răzvan Andronic.

Imediat după reluare, oaspeţii au profitat de o greşeală în defensiva Ardealului şi au marcat pentru 2-1, însă tot ei au restabilit şi egalitatea mai apoi, un fundaş al echipei din Miercurea Ciuc introducându-şi mingea în poartă după un corner.

Până la final, Ardealul a căutat mai mult golul însă ultima pasă le-a lipsit mereu tinerilor jucători clujeni, în cele din urmă Ilie Alexandru aducând victoria echipei sale, cu un lob peste portar, după o bâlbăială în apărarea oaspeţilor. S-a terminat 3-2, iar peste două săptămâni se va decide echipa calificată în finala Cupei, atunci când se va disputa returul la Miercurea Ciuc.

„Nu sunt prea mulţumit, pentru că mă aşteptam să câştigăm la o diferenţă mai mare. Am început prost, am făcut câteva greşeli in apărare care ne-au costat, dar bine că am câştigat în final şi mergem cu moral bun la retur. Azi ne-a lipsit şi Kristof Pal, plecat în probe în Ungaria şi a trebuit să improvizăm la mijloc, am întâlnit şi o echipă bătăioasă, arţăgoasă, dar sunt bune şi aceste meciuri pentru că ne călim. În retur şansele sunt de 50-50, e greu să zic că suntem favoriţi”, a spus, după meci, antrenorul Ardealului, Claudiu Moldovan.

În semifinalele de la U19, echipa de juniori A a clubului CFR Cluj a pierdut la limită, 0-1, jocul cu UTA Bătrâna Doamnă din deplasare (foto stânga), golul fiind primit în urma unei lovituri de la 11 metri. Formaţia lui Sorin Oncică păstrează, astfel, şanse mari de calificare în finală, tehnicianul feroviarilor având mari speranţe de la meciul retur.

„Azi nu a fost un joc prea reușit nici de o parte, nici de cealaltă, se pare că miza partidei i-a copleșit puțin. Eu știam ce puteam noi, dar, sincer, de la Arad mă așteptam la mai mult. Penalty-ul mi s-a părut foarte ușor acordat, ca în România, de altfel. Căutăm motive să punem mingea pe var. Șansele de calificare în finală sunt ceva mai mari de partea Aradului, dar va fi altfel de meci la Cluj. Ne revine și jucătorul suspendat, un număr 10 clasic, de ultimă pasă, eu zic că vom avea altă față în retur. Repet, mă așteptam în special de la UTA să arate mai mult. Nouă, în schimb, nefiind angrenați în Liga Elitelor, ne lipsesc partidele cu adversari puternici”, a declarat antrenorul CFR-ului.

Atât Ardealul, cât şi CFR Cluj, vor disputa returul acestor meciuri în 5 aprilie. Mai jos aveţi o galerie foto de la jocul dintre Ardealul şi AFK Miercurea Ciuc

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.