JSport.roJSport.ro

Ardealul Cluj și Viitorul Mihai Georgescu sunt singurele echipe clujene din Liga Elitelor U17, iar prima etapă a programat chiar meciul direct.

Confruntarea de la baza ”Ardealul” a fost câștigată fără prea mari probleme de către gazde, maturitatea arătată în joc de elevii lui Claudiu Moldovan, mulți dintre ei jucând semifinala sezonului trecut în Liga Elitelor, fiind decisivă în stabilirea învingătoarei.

Viitorul Mihai Georgescu a câștigat, la fel ca și Ardealul, la scor toate meciurile din etapa preliminară, însă prima rundă a Ligii Elitelor a arătat că nivelul a crescut brusc pentru tinerii jucători ai lui Mihai Georgescu. Alex Rus, cu o dublă, și Lupu au fost marcatorii Ardealului, formație care a beneficiat și de un autogol, în timp ce Stoicescu a marcat, la 0-3, golul Viitorului în acest joc.

”A fost un meci conform cu realitatea din teren. Știam că au o echipă bună, ne așteptam la un meci dificil, dar zic că am fost peste ei la toate capitolele, și fizic și tehnic. Nu cred că s-a pus problema învingătoarei, iar la noi a contat mult și că am avut patru-cinci jucători care au evoluat în Liga Elitelor până în fazele finale anul trecut. Au arătat maturitate în joc și cred că și asta a făcut diferența. Obiectivul nostru în acest sezon este ajungerea în fazele finale atât în Cupă, cât și în campionat”, ne-a spus antrenorul Ardealului, Claudiu Moldovan.

”Ne așteptam să facem un alt joc, mai aproape de ce pregătisem și jucam până acum, dar am întâlnit un adversar puternic fizic, peste noi ca talie și ca forță. Am avut șanse să deschidem scorul, dar apoi am luat două goluri în cinci minute care a dezechilibrat jocul pe plan psihic. Repriza a doua a fost mai bună, cu preocupare pentru construcție, dar nu am reușit să fructificăm ocaziile avute din lovituri libere și am luat, apoi, un gol din corner. A fost un joc care se putea termina și la egalitate, dar și cu victoria noastră. Obiectivul e să ajungem între primele patru echipe ale seriei și cred că putem, pentru că mai sunt multe jocuri”, a declarat și antrenorul oaspeților, Mihai Georgescu.

Mai jos aveți cele două echipe și câteva fotografii de la această partidă.

Ardealul Cluj

Dombradi
Meynhart
Nicolau
Tand
Rus Al.
Șulea
Chivu
Fabian
Lupu
Sep
Istrate

Au mai intrat: Rasoveanu, Trif, Alexa, Bede. Antrenor: Claudiu Moldovan

Viitorul Mihai Georgescu

Gal
Stoicescu
Fărcășan
Poenar
Cotenescu
Szilagyi
Luca
Fiica
Florescu
Hedeș
Raul

Au mai intrat: Nistor, Coșuț, Mureșan, Lujerdean. Antrenor: Mihai Georgescu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.