JSport.roJSport.ro

IMG_8466_1024x683Primul meci al etapei a 12-a din Liga a IV-a a avut loc, miercuri seară, între Ardealul Cluj-Napoca şi Armenopolis Gherla. Partida s-a terminat la egalitate, 1-1, cele două echipe împărţindu-şi perioadele de dominare.

Chiar dacă clujenii au introdus în teren jucătorii care evoluează în Liga Elitelor, spre surprinderea oaspeţilor, aceştia din urmă au început mult mai bine jocul şi au deschis scorul încă din minutul 2, prin Gigi Vînău. Gherlenii au mai avut şi două bare până la pauză, însă lucrurile s-au schimbat complet în a doua repriză. Jucătorii Ardealului au ieşit mult mai motivaţi de la vestiare şi, după o perioadă de dominare, au reuşit să egaleze, Ionuţ Neamţ stabilind, în acelaşi timp, şi scorul final.

“Meciul a fost dominat de către noi în prima repriză, însă a doua repriză a fost dominată de către ei până la marcarea golului. La noi nu au putut să vină toţi jucătorii, iar Ardealul a folosit jucători din Liga Elitelor. Totuşi, este un punct câştigat afară şi important e că rămânem neînvinşi”, a declarat unul dintre antrenorii Armenopolisului, Cristi Vedean.

De partea cealaltă, tehnicianul Ardealului, Călin Moldovan, a explicat că a jucat cu prima echipă din cauza rezultaltelor slabe din ultima perioadă din Liga Elitelor, astfel că formaţia clujeană a reuşit să încurce singura echipă neînvinsă de până acum. “Am pierdut cu 5-1 la Timişoara în weekend, am pierdut şi cu ‘Mihai Georgescu’ şi am simţit că am nişte probleme la mine în echipă. Unii s-au crezut deja fotbalişti şi le-am zis ‘gata’, nu-i mai menajez şi îi bag la un meci cu seniorii pentru că am vrut să-i trezesc”, a spus Moldovan, mulţumit de efortul făcut de elevii săi în special în a doua parte a meciului.

De menţionat că Ardealul a folosit în Liga a IV-a, până acum, jucători care au prins minute puţine în celelalte competiţii de juniori, motiv pentru care a şi pierdut opt din cele nouă meciuri disputate. După această partidă, formaţia clujeană a acumulat patru puncte în clasament şi a egalat-o pe CFR Dej, în timp ce gherlenii rămân neînvinşi în acest sezon şi au urcat pe poziţia a treia în ierarhie.

Ardealul: Potcoavă-Neamţ, Băghiceanu, Moldovan, Jude, Cozma, Roşca, Mih, Drăghici, Prejmărean, Mocanu. Rezerve: Farkas, Soporan, Csete, Varga, Goia, Gercely, Ţapoi. Antrenor Călin Moldovan

Armenopolis: Macarie-Sîmboan, Tînc, Mureşan, Chiş, David, Bocoş, Crăciun, Vînău, Crişan, Doroftei. Rezerve: Tala, Pintilescu, Marian Ionuţ, Moldovan, Morar Antrenori: Cristi Vădean, Stan David şi Ioan Mureşan.


Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.