JSport.roJSport.ro

Arieşul Mihai Viteazu a obţinut, miercuri după-amiază, prima victorie a anului 2017 în Liga a IV-a. Formaţia pregătită de Lucian Roşu s-a impus cu 4-2 pe terenul celor de la Viitorul Mihai Georgescu, într-un meci controlat aproximativ 80 de minute.

După ce „dubla” lui Crişan şi golurile lui Pintilescu şi Pop au dus scorul la 4-0, oaspeţii s-au relaxat şi i-au permis lui Păun să marcheze de două ori în poarta lui Ionele, pe finalul jocului. A fost o victorie care face ca distanţa dintre cele două echipe să crească la şapte puncte în subsolul clasamentului, tehnicianul Arieşului având, însă, încă multe probleme pe cap legate de jocul echipei sale.

De menţionat că pentru formaţia din Mihai Viteazu a evoluat în acest meci şi Octavian Cîrgea (foto copertă), introdus în repriza secundă, un junior care a împlinit chiar în ziua meciului 14 ani.

„A fost un joc mai uşor pentru noi, nu neapărat că am jucat noi bine, ci pentru că echipa gazdă, evident, formată din juniori, nu s-a putut ridica la nivel de seniori. Noi am fost un pic mai lejeri din punct de vedere mental, am adus cu mine şi cinci juniori pe care eram obligat să-i iau pentru că unii dintre jucători au fost la serviciu. Am avut o echipă plombată, dar cât de cât a mers jocul. Deocamdată nu sunt mulţumit de cum arată returul pentru noi, nu putem lega jocul, băieţii nu au încredere, nu au acel tupeu necesar. Dar, din vară, vom avea o altă faţă, vom fi o echipă cu pretenţii”, a declarat antrenorul Arieşului, Lucian Roşu.

De partea cealaltă, tehnicianul învinşilor, Laurenţiu Văidean, a recunoscut jocul slab al elevilor săi, Viitorul ajungând la 99 de goluri primite în acest sezon.

„Am făcut, poate, cel mai slab joc de până acum, am fost total depășiți la toate capitolele, previzibili în majoritatea momentelor jocului. Am fost fără consistenţă, fără claritate, am jucat, practic, în doi-trei jucători care au înţeles ce îmi doresc de la acest joc, restul au fost inexistenţi şi e greu să obţii un rezultat pozitiv. Iarăși am repetat greşelile copilărești din alte jocuri, care ne-au costat, am marcat două goluri pe final, dar era prea târziu pentru a mai spera la o minune”, a spus şi tehnicianul Viitorului.

Viitorul M. Georgescu

Angeru
Georgiu
Rotar
Ciobanu
Hacicu
Oprescu
Bedelean
Păun
Budean
Tiseliţă
Popa

Au mai intrat: Pop Ed, Cocişu, Oltean, Pal. Antrenor: Laurenţiu Văidean

Arieşul Mihai Viteazu

Ionele
Perde
Mărginean
Tolomeiu D.
Florea
Ignat
Tolomeiu Fl.
Moldovan
Pintilescu
Crişan
Pop

Au mai intrat: Pârţilă, Râşteiu, Cîrgea. Antrenor: Lucian Roşu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.