JSport.roJSport.ro

IMG_3344_1024x683În ultimul meci al anului din turul Ligii a IV-a, Armenopolis Gherla s-a impus la limită, 1-0, în derby-ul cu Luceafărul 2010 Cluj-Napoca. Partida a fost o restanţă din etapa a şaptea şi s-a disputat pe arena „Clujana” din cauza terenului impracticabil de la Gherla.

Meciul a avut două reprize oarecum opuse, cu „gazdele” reuşind să marcheze unicul gol în minutul 23, atunci când Cosmin Crăciun a executat perfect o lovitură liberă. Luceafărul a controlat, mai apoi, partida în a doua repriză, însă deşi au avut o bară şi alte două şanse bune de a marca pe final, elevii antrenorului Călin Budişan nu au reuşit să spargă apărarea gherlenilor şi au pierdut al treilea meci din acest sezon.

De menţionat că partida, care a avut o miză importantă în clasament, a fost marcată şi de o accidentare a lui Vlad Grigorean, fundaşul Armenopolisului fiind transportat la spital cu o ambulanţă chemată special la stadion. Acestuia i s-a deplasat rotula piciorului stâng în urma unui duel cu un adversar, meciul fiind întrerupt aproximativ cinci minute după această accidentare.

Victoria de sâmbătă a dus-o pe Armenopolis la egalitate de puncte, 23, cu alte două echipe situate pe locurile trei şi patru în clasament, Arieşul Mihai Viteazu, respectiv Vulturul Mintiu-Gherlii, în timp ce Luceafărul a rămas pe poziţia a doua, cu 25 de puncte.

„Cred că au fost două reprize diametral opuse. Noi am dominat mai mult în prima repriză, în timp ce în a doua Luceafărul a controlat jocul. Ne-am retras şi am acceptat dominarea lor, dar important este că s-a terminat cu o victorie pentru noi acest meci. A contat şi faptul că am avut un teren bun, acesta fiind motivul pentru care am mutat meciul de la Gherla la Cluj” , ne-a spus, după meci, unul dintre antrenorii Armenopolisului, Cristian Vedean.

„Am intrat motivaţi în prima repriză, dar o parte din jucători nu prea au experienţa necesară să ducă un meci cu miză şi au fost cam timoraţi. Am luat şi gol după o execuţie foarte bună, iar în a doua repriză am încercat, şi prin schimbările făcute, să împingem jocul înspre careul adversarului, care nu ştiu dacă a mai ajuns la poartă. Am avut şi câteva oportunităţi, inclusiv o bară, plus ultimele două ocazii din final şi cred că un 1-1 era mai corect. Nu e un capăt de ţară, oricum să termini pe locul doi turul cu echipă clădită cu două, trei zile înainte să înceapă campionatul e o performanţă. Jucăm de plăcere şi mergem înainte”, a spus şi preşedintele-jucător al Luceafărului, Adrian Truşcă.

Armenopolis Gherla: Tala-Sîmboan, Tinc, Crişan, Grigorean, Stan, Vînău, M. Ionuţ, Crăciun, Doroftei, Morar. Au mai intrat: Mureşan, Chiş şi Bocoş. Antrenori: Cristi Vedean, Stan David şi Ioan Mureşan

Luceafărul 2010 Cluj: Aranyosi – Creţu, Truşcă R., Truşcă A., Corpodean, Frătean, Mocan, Părăvan, Toader, Roman, Dîrjan. Au mai intrat: Saroşi, Nuţ şi Vălean. Antrenor: Călin Budişan

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.