JSport.roJSport.ro

În derby-ul care pare să fi hotărât, în mare măsură, ocupanta poziţiei a patra în clasament la finalul campionatului, Armenopolis Gherla a câştigat, 2-1, cu CS Floreşti.

Meciul, amânat cu două zile şi din cauza stării terenului de la Gherla, s-a disputat luni seara în Parcul Sportiv “Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca, şi a fost decis de două goluri marcate de Daniel Moldovan. Rapidul mijlocaş stânga al gherlenilor a dat câte un gol pe repriză, Armenopolis fiind o echipă mult mai pragmatică decât adversarul ei din acest meci.

După ce au scăpat cu bine de ocaziile pe care floreştenii le-au ratat în prima repriză, gherlenii şi-au securizat cele trei puncte atât datorită golului lui Moldovan, venit imediat după startul părţii secunde, cât şi a eliminării lui Corpodean. Paradoxal, după acel cartonaş roşu oaspeţii au fost mult mai prezenţi în jumătatea gherlenilor, însă nu au reuşit decât să reducă din diferenţă pe final, prin Răzvan Truşcă.

Un gol care a venit mult prea târziu pentru ca CS Floreşti să mai spere la ceva din acest joc, formaţia lui Călin Budişan bifând a treia înfrângere consecutivă în campionat. De partea cealaltă, gherlenii au obţinut o victorie care îi face favoriţi la ocuparea locului patru în clasament, distanţa până la podium fiind, totuşi, de şapte puncte.

“Un succes important pentru noi, după un meci împotriva unei echipe bune. Jocul a fost ok, am început puţin mai ezitant, dar am intrat bine în joc apoi şi am stat destul de bine în teren. A venit golul doi destul de repede în repriza a doua, după care am controlat jocul, chiar dacă ne-am lăsat puţin dominaţi pe final. Important e, însă, că am câştigat trei puncte, obiectivul până la final fiind să obţinem cât mai multe victorii”, ne-a spus, după al 14-lea succes al sezonului, antrenorul Armenopolisului, Cristi Vedean.

“A fost o victorie meritată a adversarilor, au fost mai pragmatici decât noi. Iar am avut multe ocazii în prima repriză, ei au ajuns o singură dată la poartă şi au marcat, dar fotbalul se joacă pe goluri. În repriza a doua au jucat şi tactic mai bine, au dat acel gol după care am intrat în jocul care le convine. Avem trei înfrângeri la rând şi probabil că vom ieşi greu din pasa asta proastă. Avem o problemă imensă, în sensul în care ne creăm ocazii, dar ratăm nepermis. Nu mai avem nimic de pierdut, dar măcar să jucăm fotbal. Asta e deranjant, că nu jucăm fotbal. Eram o echipă cunoscută pentru jocul de pase, pentru posesie, pragmatism, dar acum din 100 de ocazii ratăm de 99 de ori, iar adversarul din cinci ocazii dă cinci goluri”, a declarat şi tehnicianul floreştenilor, Călin Budişan.

Echipa sa a ajuns la şase înfrângeri în acest campionat, ultimele trei fiind consecutive, CS Floreşti având, însă, un meci mai puţin decât trei dintre adversarele din faţă, distanţa până la locul patru fiind de patru puncte.

Armenopolis Gherla

Morar
Sîmboan P.
Sîmboan An.
Vînău
Popa
Moldovan D,
Mar. Ionuţ
Stan David
Roman
Bocoş
Crăciun

Au mai intrat: Vălean, Ţinteşan, Precup, Tînc. Antrenori: Cristi Vedean, Stan David

CS Floreşti

Aranyosi
Corpodean
Cîmpean
Truşcă R.
Frătean
Nuţ
Ciotlăuş
Părăvan
Vasilaş
Dîrjan
Turcu

Au mai intrat: Rus Cl., Toader, Boboş, Rafa. Antrenor: Călin Budişan

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.