JSport.roJSport.ro

Sticla Arieşul Turda a câştigat, luni după-amiază, finala judeţeană a Cupei României, 1-0 cu FC Bonţida.

Singurul gol a fost înscris de David în secunda 58 a meciului, până la final bonţidenii având şi ei câteva şanse importante la poarta lui Ursu.

După golul marcat de alb-roşii, jucătorii lui Artur Podar au mai avut câteva minute de presiune în jumătatea adversarilor, dar fără să-i mai marcheze lui Sabo.

Odată cu trecerea timpului însă, Bonţida a apărut şi ea periculoasă în careul lui Ursu, Bârgăuan ratând cea mai mare ocazie a trupei lui Adrian Fechete. Cu o motivaţie suplimentară, campioana Ligii a V-a Gherla a rămas periculoasă la poarta turdenilor şi în repriza secundă, Ursu fiind pus serios la încercare, însă doar prin şuturi de la distanţă.

Cu un joc economicos, gândul Sticlei Turda fiind mai ales la cele două meciuri de baraj pentru promovarea în Liga a III-a, campioana Ligii a IV-a a mai creat şi ea pericol în careul advers, dar a reuşit să câştige acest meci mai ales datorită experienţei.

Turdenii au făcut eventul, iar sâmbătă vor juca prima manşă a barajului, pe teren propriu, cu Unirea Mirsid.

“De victorie sunt mulţumit, ne-am îndeplinit obiectivul, dar ca joc sunt total nemulţumit. În primul rând ca şi atitudine, chiar dacă gândul a fost mai mult la jocul de baraj, dar trebuia să intrăm altfel azi. Nu e un motiv de îngrijorare, chiar dacă cred că am făcut cel mai slab meci, dar ţinând cont de toată conjunctura asta, putem avea un alibi. Dacă la început am mai fi marcat, atunci s-ar fi rupt jocul. Aşa, cei de la Bonţida, cu o echipă bunicică, au prins curaj”, ne-a spus antrenorul turdenilor, Artur Podar.

„Consider că am făcut un meci bun, ne-am ridicat la nivelul finalei şi la nivelul aşteptărilor domnului Pal Leon, căruia îi mulţumim. Astăzi, Turda consider că a fost peste noi şi a meritat victoria. Îi felicităm. Noi construim de doi ani această echipă şi aşteptăm şi sprijinul investitorilor locali pentru a putea juca în Liga a IV-a din sezonul viitor. Autorităţile locale ne sprijină, dar nu e suficient”, a declarat şi antrenorul Bonţidei, Adrian Fechete.

Mai jos puteţi vedea o galerie foto de la acest meci şi de la festivitatea de premiere a finalei.

Sticla Turda

Ursu
Marcu
Cocoară
Soporan
Ionescu
Savu
Paleoca
Bituleanu
Dan Fl.
David
Chişu

Au mai intrat: Rus Ad., Băeţan,  Biriş, Moldovan R., Mărie. Antrenor: Artur Podar

FC Bonţida

Sabo
Bercheşan
Duşa
Borca
Maier
Dodea
Bârgăuan
Plăian
Vaida
Oroşan
Budean

Au mai intrat: Toader, Colbas, Oltean, Rus S., Chira. Antrenor: Adrian Fechete

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.