JSport.roJSport.ro

Viitorul Feleacu a amintit, sâmbătă seara, de echipa care câştiga Liga a IV-a în urmă cu doi ani.

„Lupii” au învins-o pe AS Viile Dejului cu 8-1, într-un meci din etapa a 18-a, disputat în nocturnă şi pe ploaie, pe terenul sintetic din Parcul „Iuliu Haţieganu”.

“Duţu” şi colegii săi au meritul de a fi marcat opt goluri în ultimele 30 de minute, după ce dejenii au condus cu 1-0 până în minutul 62. Pentru oaspeţi a înscris Trif, în prima repriză, dar mai apoi Viile Dejului a căzut inexplicabil în ultima jumătate de oră. Oficialii dejeni nu au găsit nici după meci explicaţia dezastrului început după o oră de joc, Feleacu zburdând pe teren mai apoi.

Cu Doroftei din nou în mare formă, atacantul Viitorului reuşind acum să marcheze patru goluri după „dubla” din etapa trecută de la Dej, alb-violeţii au bifat a doua victorie a sezonului. Horaţiu Moldovan a marcat şi el de două ori în această seară, iar Raul şi Paul Brie şi-au împărţit celelalte două goluri.

De menţionat că meciul a început cu un moment inedit pentru Liga a IV-a. Jucătorii Viitorului au intrat pe teren cu un mesaj dedicat fostului secretar general al AJF Cluj, Viorel Damian, care a fost demis în urma unei şedinţe a Comitetului Executiv de luna trecută.

Mai jos aveţi câteva fotografii de la această partidă.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.