JSport.roJSport.ro

Sănătatea Cluj a încheiat oficial, marţi seara, turul sezonului 2017-2018 al seriei a cincea a Ligii a III-a.

Componenţii echipei aflate pe locul opt în clasament s-au întâlnit la un banchet prin care au sărbătorit o primă parte a sezonului bună, încheiată cu o serie de şase meciuri fără înfrângere.

Lăzăreanu, Ciupe şi ceilalţi jucători ai „viruşilor” au petrecut împreună câteva ore, glumele şi buna dispoziţie fiind ingredientele principale ale întâlnirii. Nu au lipsit nici finanţatorul Aurelian Ghişa, dar nici cei doi antrenori, Dan Matei şi Csaba Kis, ambii ţinând şi câte un discurs în faţa jucătorilor.

„Cu mai multă atenţie şi voinţă cred că puteam fi un pic mai sus în clasament, doar trebuia să credem mai mult în noi. Atunci când aţi crezut, aţi arătat-o în teren, dar eu vreau mai mult de la toţi, inclusiv de la mine. Oricum, vreau să vă mulţumesc că mă acceptaţi aşa cum sunt, şi colegul vostru, dar şi antrenorul vostru. Sper să avem o relaţie la fel de bună şi din ianuarie încolo”, a spus Dan Matei, completat de Csaba Kis.

„Vă mulţumim că aţi făcut un tur bun de campionat. Rezultatele puteau fi un pic mai bune, dacă eram mai atenţi după meciul de Cupă, dacă gestionam mai bine situaţia. Va mulţumim că ne-aţi ajutat şi pe noi, pentru că suntem la început de drum în antrenorat şi sperăm ca şi la anul să facem faţă la fel. Să ne pregătim cu un cantonament bun şi să încercăm să câştigăm cât mai multe meciuri în retur”, le-a transmis şi „Csabi” jucătorilor.

Sănătatea Cluj are a treia cea mai bună defensivă din campionat, 13 goluri primite în 14 meciuri, şi e echipa cu cele mai multe remize, şase.

„Noi suntem mulţumiţi în primul rând că am reuşit să ajungem din nou în şaisprezecimile Cupei României. E o realizare să ajungem la nivelul ăsta, dacă erau şi optimi era şi mai bine. Această performanţă a dat destul de bine pentru echipă şi pentru parcursul acesta din campionat. Să nu uităm că am avut rezultate destul de bune cu echipele bine clasate, chiar dacă multe au fost egaluri, dar avem o echipă echilibrată, unită şi am făcut un parcurs bun. Am reuşit să găsim un echilibru pe fiecare post, iar Dan Matei şi Csaba Kis au reuşit să-şi aranjeze jucătorii foarte bine în teren”, ne-a declarat, în schimb, finanţatorul Aurelian Ghişa.

Mai jos aveţi o galerie foto de la banchetul „viruşilor” de marţi seară.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.