JSport.roJSport.ro

IMG_3023_1200x800Universitatea Cluj a jucat meciul cu FCM Baia Mare pe terenul sintetic de antrenament de la baza sportivă „Dan Anca”, acolo unde s-a pregătit toată iarna.

Micuţa tribună de lângă teren are o capacitate de aproximativ 400 de locuri, aceasta fiind arhiplină încă dinaintea începerii jocului. Cum numărul suporterilor veniţi la meci a fost mult mai mare, aceştia au creat şi câteva rânduri la marginea gardului de pe partea cu tribuna, pe toată lungimea acestuia. Peste 100 de fani, însă, au urmărit meciul din parcul situat în afara bazei sportive, victoria favoriţilor făcându-i să plece mulţumiţi acasă.

Galeria Universităţii a fost la înălţime şi sâmbătă dimineaţa, cei aproape 30 de suporteri băimăreni fiind reduşi la tăcere mai ales după golul lui Crişan. De menţionat că fanii oaspeţilor au venit la acest meci cu un banner pe care stătea scris „U Cluj nu moare”, la final aceştia strigând şi numele Universităţii, suporterii clujeni răspunzând cu aplauze.

„Le mulţumim suporterilor, au fost într-un număr foarte mare, încă mai cred în echipa asta şi în rezultatele ei. Ne-a avantajat că am jucat aici, e important ca ce antrenezi să vezi şi la joc, poate dacă eram inspiraţi am fi jucat şi cu Vâlcea aici sau şi celelalte meciuri”, a spus antrenorul clujenilor, Mihai Teja, după meci.

„Acest eşec complică foarte mult lucrurile, speram să facem cel puţin un punct. Avem nevoie de minim două victorii, sperăm ca şi celelalte rezultate să ne favorizeze. Din păcate, ultimele trei jocuri le jucăm doar în 10 oameni, nu reuşim să facem o echipă standard şi acest lucru se resimte, plus celelalte neajunsuri pe care le avem. Sperăm să prindem play-off-ul, dar nu ştiu dacă se doreşte promovarea, pentru că, altfel, nu ar trebui să avem niciun fel de probleme, niciun fel de lipsuri”, a spus şi antrenorul băimărenilor, Dorin Toma.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.