JSport.roJSport.ro

IMG_5024_1200x800Jucătorii de sute de milioane de euro ai Spaniei au efectuat, sâmbătă seara, antrenamentul oficial înaintea partidei amicale cu România, programată mâine seară pe Cluj Arena.

Sub mesajul „Bienvenidos en Cluj-Napoca”, afişat pe cele două tabele ale stadionului, Pique, Mata, Koke, Fabregas, Juanfran, Morata şi ceilalţi campioni europeni au testat noul gazon de pe Cluj Arena aproximativ o oră, ploaia fiind martoră la schimbul de pase dintre vedetele lui Vicente Del Bosque.

Dacă pentru jucătorii săi meciul cu România înseamnă o nouă oportunitate de a îmbrăca tricoul „roja”, aşa cum a afirmat Koke la conferinţa de presă, pentru selecţionerul fostei campioane mondial jocul de mâine reprezintă un test important în perspectiva întrecerii continentale din vară.

„România a primit doar două goluri în preliminarii, am văzut şi meciurile lor cu Italia şi Lituania şi pot să spun că este o echipă organizată, bine aşezată în teren. Eu am în lot 23 de jucători la Cluj şi pentru mine toţi sunt titulari, mâine va juca cine trebuie să joace”, a spus Del Bosque, răspunzând astfel la întrebarea referitoare la utilizarea, mâine seară, a mai multor jucători neobişnuiţi cu prezenţe dese în tricoul Spaniei.

Cel mai important meci amical al României va începe la ora 21:45.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.