JSport.roJSport.ro

Peste două zile, Sănătatea Cluj va disputa cel mai important meci al ultimilor ani. FCSB va veni la Cluj, pentru șaisprezecimile Cupei României, jocul urmând să se dispute pe Cluj Arena.

După ce, vineri, biletele au fost puse în vânzare pe internet, de astăzi ele pot fi cumpărate și de la casele de bilete ale Cluj Arena.

Acestea s-au deschis la ora 12:00, primii doritori așezându-se la coadă înainte cu câteva minute de ora prânzului. Tichetele costă 12 lei la peluză, 17 lei la tribuna a doua și 25 de lei la tribuna 1, în timp ce la VIP un bilet poate fi cumpărat cu 50 de lei.

Meciul dintre Sănătatea Cluj și FCSB se va disputa miercuri, de la ora 20:30, steliștii urmând să ajungă la Cluj mâine seară.

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. Domnule Rus, chiar niciun material despre partida de Cupă, din această seară, dintre „U” și Miroslava ?! Credeți că spectatorii clujeni ard de nerăbdare să-i vadă pe fecesebiști și pe „sănătoșii” amici ai ighienilor ?! Este adevărat că vin din împrejurimi spectatori, dar aceștia vin pentru „Steaua” nu pentru FCSB și nicidecum pentru cealaltă echipă. Pe cine credeți că va încuraja, miercuri, galeria Șepcilor Roșii ?! Astăzi, știm ce va fi pe Cluj Arena !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.