JSport.roJSport.ro

Sărbătoare pe Cluj Arena. Generaţia de Aur a fotbalului românesc, în frunte cu Hagi, Popescu şi Răducioiu, a jucat un meci demonstrativ cu legendele Barcelonei, câştigat de catalani cu 2-0.

În faţa a peste 25.000 de spectatori, jucătorii celor două echipe au făcut spectacol, Gheorghe Hagi impresionând în tabăra „tricolorilor” în prima repriză.

Până la pauză, Salinas a deschis scorul după ce a rămas singur cu Stelea, Hagi fiind cel mai aproape de gol în tabăra României.

„Regele” a schimbat echipa după pauză, intrând pe parcursul părţii secunde în trupa blaugrana şi chiar a reuşit să-i marcheze lui Prunea, printr-un şut de la distanţă.

Din echipa pregătită de Victor Piţurcă au ieşit în evidenţă Lupescu şi Ganea în repriza a doua, însă doar prin ratări, ultimul primind ovaţii speciale din tribune. Valurile nu au lipsit de pe Cluj Arena, într-o seară în care publicul s-a bucurat din nou de fotbalul prestat de cea mai bună generaţie din istoria României.

De altfel, spectatorii au fost lăsaţi să intre chiar pe teren după finalul meciului de pe Cluj Arena, disputat în ziua a treia a Sports Festival.

Generaţia de Aur

Stelea
Chivu
Popescu
Belodedici
Contra
Hagi
Gâlcă
Lupescu
Sabău
Răducioiu
Ilie Ad.

Au mai intrat: Prunea-Prodan R., Munteanu, Panduru, Selymes, Rotariu, Mihali, Ganea. Antrenor: Victor Piţurcă

Legendele Barcelonei

Angoy
Soler
Dehu
Nadal
Beletti
Giovanni
Goikoetxea
Carreras
Gabri
Anderson
Ochoa

Au mai intrat: Arnau-Sanchez Jara, Salinas, Andersson P., Juan Carlos, Hagi. Antrenor: Albert Ferrer

Joma - JSport.roJSport.ro

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.