Vulturul Mintiu-Gherlii a câştigat cu Someşul Dej, 1-0, în prima etapă a returului Ligii a IV-a.

După un joc în care dejenii au fost de nerecunoscut, Mintiul a relansat campionatul, distanţa dintre primele două clasate fiind acum de numai două puncte.

“Vulturii” lui Gică Cotuţ au profitat la maxim de o formă slabă arătată de dejeni în acest meci. Gazdele au avut cele mai mari ocazii atât în prima repriză, cât şi în a doua, mai ales după golul de 1-0. Bara porţii dejene, imprecizia la finalizare sau intervenţiile portarului Luduşan au făcut, însă, ca meciul să se termine doar cu 1-0 în favoarea Mintiului.

Cu un plus la atitudine, dar şi cu Darius Vescan MVP-ul partidei, “vulturii” au câştigat după golul mijlocaşului gazdelor, care a prins un şut perfect de la aproximativ 20 de metri în minutul 68. După golul primit, dejenii au rămas în 10 jucători. Budăcan a luat două galbene în trei minute, iar în timpul rămas Mintiul a ratat cele mai importante ocazii. Dejenii au avut şansa egalului în prelungiri, atunci când au beneficiat de două cornere la poarta lui Morar, dar meciul s-a încheiat cu victoria Mintiului şi cu un retur care se anunţă interesant în Liga a IV-a.

“Sunt foarte mulţumit de băieţi şi vreau să-i felicit. Am avut foarte multe ocazii, ei nu au avut niciun şut pe poartă în prima repriză, iar în a doua doar la cornere au fost periculoşi. Am stat sus, băieţii au respectat sarcinile de joc şi vreau să le dau peste nas celor care ne-au acuzat. Am auzit toată săptămâna tot felul de poveşti, cum că noi am sta «capră», că jucăm pentru Someşul Dej. Astăzi am demonstrat încă o dată că, atâta timp cât sunt eu aici sau oriunde voi fi, niciodată nu vor fi astfel de chestii”, a spus antrenorul Mintiului, Gică Cotuţ.

“Vreau să-i felicit pe cei de la Mintiu. Au jucat mai bine, au meritat victoria, iar noi am jucat extrem de slab. Probabil şi oboseala acumulată şi-a făcut efectul, dar victoria lor e meritată. S-a relansat campionatul şi va fi mai frumos returul. Avem doar două puncte avans acum, se poate întâmpla orice. Nu am de ce să fiu supărat pe jucători. A jucat Mintiul mai bine. Punct!”, a declarat, de cealaltă parte, finanţatorul dejenilor, Vicenţiu Ştir.

Mai jos puteţi vedea câteva fotografii, dar şi mesajul antrenorului Gică Cotuţ pentru jucătorii săi înainte de meci.

Vulturul Mintiu-Gherlii

Morar
Siecoban
Pop Vl.
Pop D.
Rusu M.
Pop S.
Rad
Ignat
Vescan
Drăgan
Rus Al.

Au mai intrat: Fărcaş Ov, Covaci, Popa. Antrenor: Gică Cotuţ

Someşul Dej

Luduşan
Pop Fl.
Costin Sg.
Toma
Budăcan
Rebus
Podină
Boerean
Paul B.
Petrean
Rus S,

Au mai intrat: Brumă, Trif, Nuţu. Antrenor: Mircea Bolba

Ce sa mai facem ? Felicitări 🥰

Publicată de A.S.C Vulturul Mintiu Gherlii pe Duminică, 8 decembrie 2019

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte