JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj s-a impus, cu emoţii doar în prelungiri, în derby-ul etapei a opta a Ligii a II-a, 3-2 cu Petrolul Ploieşti.

A fost a patra victorie pe Cluj Arena şi a cincea „acasă” a „studenţilor”, care rămân cu problema jocurilor în deplasare, de-acolo de unde nu au adus încă niciun punct.

Meciul dintre „şepcile roşii” şi „lupii galbeni” a început cu un show pirotehnic în peluza gazdelor, iar după 10 minute de linişte pe teren, „U” a deschis scorul.

Ursu a profitat de o eroare de apreciere a lui Tordai, care a ieşit aiurea, şi a trimis în poarta goală. La adăpostul acestui 1-0, jucătorii lui Falub nu au avut mari probleme în a închide culoarele ploieştenilor, care s-au chinuit să ajungă în careul clujean. A ieşit un joc care i-a convenit de minune lui „U”, iar alb-negrii intrau cu avantaj la pauză.

Universitatea a ieşit de la vestiare de parcă ea era condusă, iar Goga a marcat de două ori în poarta unei echipe care părea că a schimbat toţi jucătorii la pauză. Aceste goluri au decis soarta meciului, asta deşi Doru Dumitrescu, mijlocaşul împrumutat de la Viitorul, a „ţinut” să le mai dea câteva speranţe oaspeţilor. Acesta a fost eliminat în minutul 63, chiar în momentul în care a apărut în galeria lui „U” un banner cu mesajul „Viitorul lui Hagi nu e viitorul nostru”.

În 10 oameni, clujenii nu au mai contat aproape deloc în atac, iar Petrolul a dominat până la final. Lumu, Ghinga şi Ţigănaşu nu l-au putut învinge pe Dur-Bozoancă la cele mai mari ocazii ale galben-albaştrilor, dar au făcut-o Popescu şi Herea în prelungiri.

Timpul rămas a fost prea scurt pentru ca ploieştenii să mai poată înscrie o dată, iar Universitatea a obţinut o victorie importantă mai ales la moral, dar şi în clasament. “Şepcile roşii” au urcat pe locul şase, la egalitate cu CS Mioveni, adversarul din etapa următoare al clujenilor.

“U” Cluj

21
Dur-Bozoancă
3
Berci
6
Sepsi
4
Abrudan
91
Coman Al.
16
Twumasi
20
Dumitrescu
7
Ursu
18
Goga
8
Takacs
93
Gavra

Au mai intrat: Giurgiu, Căpuşă, Taub. Antrenor: Adrian Falub

Petrolul Ploieşti

1
Tordai
30
Ţigănaşu
25
Cazan
29
Plămadă
15
Olaru
13
Ghinga
6
Antoche
95
Lumu
84
Marinescu
10
Herea
17
Tudor

Au mai intrat: Ştefănescu, Arnăutu, Popescu. Antrenor: Leo Grozavu

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.