JSport.roJSport.ro

CFR Cluj 2 a pierdut meciul cu Csikszereda Miercurea Ciuc, 1-2, din etapa a 21-a a Ligii a III-a.

Urmăriţi de Dan Petrescu, feroviarii au plătit tribut unei prime reprize slabe, evoluţia curajoasă din partea secundă fiind insuficientă pentru a obţine măcar un punct.

Prima parte a meciului din Gruia a fost dominată clar de către ciucani, care au avut o echipă mult mai experimentată decât cea a alb-vişiniilor. Consideraţi de mulţi favoriţi principali la promovare, harghitenii au menţinut o presiune constantă în jumătatea ardelenilor şi, inevitabil, au venit şi golurile. Eder Gonzalez a deschis scorul în minutul 21, cu un şut din careu, iar după 15 minute Lalic a majorat diferenţa cu o lovitură de cap, în urma unui corner.

Scenariul s-a schimbat, însă, după reluare. Fără să mai aibă ceva de pierdut, CFR-iştii au jucat mult mai ofensiv, iar Itu a fost aproape de gol în minutul 62, dar şutul său a fost scos de către portarul oaspeţilor. Ocazia de gol s-a repetat după trei minute, doar că atunci Adi Pop nu a reuşit să-l învingă pe Gyenge.

Insistenţele CFR-ului au fost răsplătite în minutul 74, iar Petrila a înscris cu o reluare din careu şi a reaprins speranţele clujenilor. Acelaşi Petrila avea să rateze o ocazie importantă în penultimul minut de  joc, şutul său trecând puţin pe lângă vinclu, iar CFR Cluj 2 a pierdut un meci după care are ce să regrete, având în vedere evoluţia din partea secundă.

CFR Cluj 2

Rus Ad.
Potra
Horj
Rus I.
Milandru
Itu
Luca
Petrila
Pop Ad.
Minteuan B.
Cazan

Au mai intrat: Joca, Dat, Girsik. Antrenor: Sergiu Coc

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.