JSport.roJSport.ro

S-a terminat vacanţa şi pentru echipa a doua a clubului CFR Cluj.

Sub comanda lui Alin Minteuan, 21 de jucători au alergat pe aleile din Parcul Detunata, iar apoi au făcut şi câteva exerciţii cu mingea pe terenul sintetic de la baza Napoca.

Printre cei prezenţi s-a aflat şi Urko Vera, jucătorul de care oficialii ardelenilor vor să scape în această iarnă. De Luca şi Tambe, alţi doi “renegaţi” de către Antonio Conceicao, nu au fost prezenţi la prima şedinţă de pregătire a anului, acolo unde au venit, însă, şi câţiva jucători de la echipa de juniori.

Faţă de sezonul trecut, Minteuan nu poate conta pe cinci jucători. Fraţii Alexandru şi Claudiu Petruş, Paul Potra, Rareş Ispas şi Claudiu Petrila, aflaţi în cantonament cu prima echipă.

“Asta e cea mai mare satisfacţie pentru mine şi pentru cei care lucrăm la echipa a doua. Cel mai important e că cinci jucători, patru plus Petrila, care era de ceva vreme acolo, sunt acum la prima echipă”, a spus antrenorul CFR-ului din Liga a III-a.

“Mi-a fost dor de băieţi, nu ne-am văzut de un an. Vrem să ne pregătim bine, să jucăm bine, pentru că rezultatele din tur au venit de la sine, datorită jocului bun prestat de băieţi. Evident, ne dorim să jucăm cât mai bine şi să câştigăm fiecare meci, dar nu neapărat ne interesează podiumul”, a mai spus Minteuan.

Mai jos aveţi câteva fotografii de la antrenamentul feroviarilor mici.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.