JSport.roJSport.ro

CFR Cluj 2 a câştigat fără mari probleme meciul cu MSE Târgu Mureş, 3-1, din ultima etapă a turului Ligii a III-a.

După o primă repriză fără goluri, jucătorii lui Alin Minteuan s-au dezlănţuit în partea secundă, atunci când au înscris de două ori în două minute.

Jocul din Gruia s-a disputat la o singură poartă timp de mai bine de o oră. Chiar dacă nu au reuşit să marcheze în primele 45 de minute, clujenii au menţinut o presiune constantă asupra oaspeţilor. Pe un frig pătrunzător, Claudiu Petruş, Mailat şi Petrila au ratat ocazii bune la poarta mureşenilor, iar la pauză „verzii” mai aveau încă speranţe.

Acestea au fost năruite complet, însă, în minutul 53, atunci când Milandru a prins un şut perfect din colţul careului, mingea ajungând direct în vinclul porţii lui Molnar. Meciul a fost dezgheţat de acea reuşită, iar Petrila a făcut 2-0 după numai două minute. Claudiu Petruş l-a lăsat singur cu poarta goală pe Mailat în minutul 68, iar jucătorul venit de la Timişoara a înscris apoi cel de-al treilea gol al meciului şi a risipit complet orice dubiu legat de învingătoarea acestui joc.

Norbert Papp a stabilit scorul final cu golul de onoare al mureşenilor, iar CFR 2 a terminat pe locul patru turul seriei a cincea, la două puncte de Csikszeredea Miercurea Ciuc, ocupanta poziţiei a treia.

CFR Cluj 2

Rus Ad.
Roş
Potra
Chereki
Milandru
Petruş Al.
Petruş Cl.
Pop Ad.
Petrila
Ganea
Mailat

Au mai intrat: Itu, Minteuan B., Dat, Joca. Antrenor: Alin Minteuan

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.