CFR Cluj 2 a câştigat derby-ul cu Unirea Dej, 2-1, din etapa a 11-a a Ligii a III-a.

Toate golurile s-au marcat în repriza a doua, după o primă parte în care dejenii au fost mai periculoşi.

Doar Joca a avut şansa golului pentru clujeni în primele 45 de minute, dejenii ratând câteva ocazii bune de a deschide scorul. Lemnaru, Florin Blaj sau Andrei Pop au irosit cele mai clare situaţii, în timp ce Onicaş a avut un gol anulat pentru offside. Hindrich a fost cel mai bun CFR-ist în primele 45 de minute, dar totul s-a schimbat după pauză.

Mult mai atenţi pe faza defensivă, clujenii au profitat la maxim şi de situaţiile din ofensivă. Un penalty scos de Fică a fost transformat de Mailat în minutul 57. Dejenii au repus apoi de la centrul terenului, au pierdut mingea după cinci secunde, Mailat a primit la marginea careului şi l-a învins din nou pe Farcaş.

După două goluri luate într-un minut, jucătorii lui Gheorghe Barbu şi Ionuţ Bal s-au trezit şi au redus din diferenţă tot dintr-un penalty, acordat pentru un henţ în minutul 64. Bogdan Pop a fost autorul golului, iar până la final Unirea a avut două şanse bune de egalare. Andrei Pop şi Lemnaru au ratat însă, iar meciul s-a încheiat cu victoria CFR-ului, care i-a depăşit pe dejeni în clasament cu două puncte.

Provizoriu, elevii lui Dan Dobai sunt pe locul 6, în timp ce Unirea e pe 9.

CFR Cluj 2

Hindrich
Ispas
Ilie Ad.
Bălan
Tomşa
Simedru
Luca
Derbac
Mailat
Fică
Joca

Au mai intrat: Petruş Cl, Gîdea, Sucitu. Antrenor: Dan Dobai

Unirea Dej

Farcaş D.
Plăian
Zaharia
Kereki
Peter
Cătinean
Onicaş
Pop B.
Blaj Fl.
Lemnaru
Pop An.

Au mai intrat: Papp, Sabo. Antrenor: Gheorghe Barbu

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte