JSport.roJSport.ro

CFR Cluj 2 a primit vizita ocupantei locului secund din seria a V-a a Ligii a III-a , ACS Fotbal Comuna Recea, iar formația clujeană s-a impus cu 7-3.

La puţin timp după fluierul de start, CFR Cluj 2 a deschis scorul prin Petrila, care a trimis un şut de la marginea careului, 1-0. Micii ,,feroviari” au continuat atacul, iar Costache, Ganea şi Petrila au ratat ocazii importante de a înscrie.

Oaspeţii au primit o lovitură de la 11 metri în minutul 38, iar portarul Bota a transformat penalty-ul, lăsându-l pe Adi Rus fără replică, 1-1. Imediat după ce egalitatea s-a restabilit, Costache a executat perfect o lovitură liberă din apropierea careului şi a înscris, 2-1. Astfel, CFR Cluj 2 a intrat în avantaj la vestiare, 2-1.

După pauză, Petrila a reuşit dubla, profitând de o eroare în defensiva maramureşenilor, 3-1. Jucătorii de la Recea l-au pus de câteva ori la încercare pe portarul Rus, dar acesta a respins de fiecare dată. Petrila a adus liniştea în echipa sa după ce a înscris al treilea gol personal, mingea lovind bara din dreapta porţii prima oară, 4-1.

Nou-intratul Mărieş a redus din diferenţă, 4-2, dar la următoarea fază Petrila a turat motoarele şi a înscris din nou, 5-2. Costache a urmat exemplul colegului său şi s-a ,,jucat” cu apărarea echipei oaspete, înscriind pentru 6-2. Potra s-a trecut şi el pe lista marcatorilor, 7-2, iar Lang a închis tabela, 7-3.

CFR Cluj 2 a câştigat partida cu 7-3 şi a urcat pe locul cinci cu 12 puncte.

CFR Cluj 2

1
A. Rus
22
Ispas
6
Potra
5
Kereki
18
Pârvu
25
Itu
27
C. Petruş
10
Petrila
19
Pop
8
Costache
11
Ganea

Au mai intrat: Milandru, Şter, Cazan, Giurgean. Antrenor: Alin Minteuan.

ACS Fotbal Comuna Recea

1
Bota
6
David
4
Lang
20
Urs
2
Dunca
8
Asăujan
13
Oşan
9
Rus
7
Ciocan
14
Micaş
11
Mih

Au mai intrat: Mărieş, Chinde, Opriş, Mureşan. Antrenor: Romulus Buia.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.