JSport.roJSport.ro

CFR Cluj a făcut, astăzi, al doilea antrenament al anului.

Spre deosebire de ziua de ieri, când au fost mai mulţi absenţi la şedinţa de pregătire, acum Antonio Conceicao a avut lotul aproape complet.

Vinicius şi Culio încă nu s-au întors în ţară, iar Tambe a lipsit şi el, însă viitorul acestuia la CFR este neclar. Au fost şi câţiva jucători de la echipa a doua care s-au pregătit la baza Transilvania, în timp ce Hoban a făcut un antrenament separat.

„Mai am o săptămână de readaptare şi apoi cred că voi intra cu echipa, încă nu sunt 100%. Va urma o perioadă foarte grea pentru noi şi normal că suntem favoriţi la titlul de campioană. Am intrat şi eu în ultimele şase luni de contract, dar am înţeles de la conducere că se doreşte ca toţi care suntem în această situaţie să continuăm la CFR. Eu vreau să rămân, să câştigăm campionatul şi să ne calificăm într-o grupă europeană”, a declarat Hoban.

CFR Cluj va pleca sâmbătă în Turcia, acolo unde va juca patru meciuri amicale. Deocamdată, singura noutate este venirea lui Ionuţ Rus, de la Lazio. „Cred că vin Messi, Ronaldo, nu ştiu încă”, a glumit Conceicao.

„E foarte important să mai vină doi-trei jucători ca să avem soluţii. Sunt foarte fericit cu jucătorii pe care îi avem, au făcut o primă parte a campionatului foarte bună, dar e bine dacă vom avea două-trei soluţii pentru că avem patru luni foarte grele”, a precizat, pe un ton serios apoi, antrenorul CFR-ului.

Mai jos aveţi câteva fotografii de la antrenamentul desfăşurat azi de clujeni.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.