JSport.roJSport.ro

Echipa a doua a clubului CFR Cluj a disputat, miercuri după-amiaza, un meci amical împotriva Metalurgistului Cugir, în deplasare.

Gazdele, care au doar victorii pe linie în această vară, au câştigat cu 3-2, elevii lui Gheorghe Barbu reuşind să egaleze de două ori.

Giurgean şi Şter au înscris pentru CFR prin şuturi de la marginea careului, ultimul marcator al clujenilor fiind în probe deocamdată, adus de la ACS Comuna Recea. De altfel, Barbu a testat mai mulţi jucători în acest meci care încă nu au primit un răspuns în legătură cu rămânerea lor la echipa a doua a CFR-ului, printre care şi trei jucători din străinătate.

Pe de altă parte, portarul Adrian Rus, împreună cu mijlocaşii Adrian Pop şi Alexandru Chiriţă, ultimul fiind folosit fundaş dreapta, au fost jucătorii din lotul echipei mari a CFR-ului care au evoluat în jocul de la Cugir. Pentru Metalurgistul, o candidată la promovarea în Liga a II-a, au marcat Popa, Şaucă şi Făgărăşanu, cugirenii ajungând la a şaptea victorie în meciurile amicale.

Mai jos aveţi echipele de start ale celor două formaţii, plus o galerie foto de la acest joc, meciul direct dintre Metalurgistul şi CFR II urmând să aibă loc în etapa a noua a Ligii a III-a, la Cugir.

Metalurgistul Cugir

Crivăţ
Vărărean
Radu Şt.
Itu
Bold
Neagu
Sorian
Popa
Şaucă
Olteanu
Făgărăşanu

Antrenor: Călin Moldovan

CFR Cluj II

Rus Ad.
Roş
Konare
Kereki
Chiriţă
Petruş
Pop Ad.
Giurgean
Hetea
Mohamed
Rabi

Antrenor: Gheorghe Barbu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.