JSport.roJSport.ro

CFR Cluj pare că a primit „undă verde” de la Federaţia Română de Fotbal pentru a participa în viitorul sezon al Ligii a III-a, chiar dacă, oficial, acest lucru va fi anunţat doar săptămâna viitoare.

Astfel, feroviarii au început să pregătească noul sezon care va începe peste exact o lună, echipa a doua a clubului urmând să fie alcătuită, în principal, din juniorii sub 19 ani, dar şi din jucători aflaţi acum în probe.

Viitorul antrenor al formaţiei de Liga a III-a va fi Gheorghe Barbu, cel care a comandat, în această dimineaţă, un prim meci şcoală la care au participat 16 jucători „pasibili” de a semna cu CFR-ul. Aceştia au venit în probe atât de la echipe din Cluj, cât şi din alte judeţe din Transilvania, şi s-a jucat trei reprize a câte 30 de minute, formaţiile fiind completate şi de juniorii U19 ai CFR-ului.

Acţiunea de miercuri a avut loc la baza “Napoca”, din cartierul Gheorgheni, iar astfel de trialuri urmează să fie repetate şi în zilele următoare. Barbu îşi va contura un lot pentru viitorul sezon, care va fi întărit, în anumite meciuri, şi cu jucătorii veniţi de la prima echipă. Tehnicianul încă nu a semnat contractul cu CFR, totul urmând să devină oficial în momentul în care ardelenii vor primi acceptul de a evolua în Liga a III-a din partea Comitetului Executiv al FRF.

Mai jos aveţi câteva fotografii de la meciul şcoală disputat în această dimineaţă, jucătorii îmbrăcând tricouri ce au aparţinut sezonul trecut lui Deac şi celorlalţi componenţi ai CFR-ului din Liga I.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.