JSport.roJSport.ro

img_6967_1024x683CFR Dej a fost nevoită să aştepte nouă meciuri pentru a obţine primele puncte în acest sezon al Ligii a IV-a, câştigând duminică la prânz, 5-0, meciul cu Viitorul Mihai Georgescu, disputat în deplasare.

Jocul a contat pentru etapa a 10-a şi a avut loc în cartierul Gruia din Cluj-Napoca, acolo unde elevii lui Darius Boldor s-au descătuşat după opt înfrângeri consecutive. Dejenii au profitat şi de faptul că gazdele nu au folosit cei mai buni jucători în acest meci, câţiva titulari primind liber de la conducerea Viitorului, însă ocaziile ratate în precedentele partide au fost răzbunate din plin acum de către Dican şi colegii săi.

Prodan, fundaşul transformat în atacant la acest joc, a reuşit două goluri, Todică, Kocsis şi Kerekes fiind ceilalţi marcatori ai CFR-ului, echipă care rămâne, însă, tot pe ultimul loc în clasament, la trei puncte în spatele adversarului de astăzi.

“Aşteptam de mult această victorie, însă, exceptând meciul cu Universitatea Cluj şi cel de la Turda, în care nu ne-am putut strânge, am dominat toţi adversarii, inclusiv pe Olimpia Gherla, dar nu am avut cine să dea gol, din păcate. Azi am jucat chiar mai slab decât în meciurile trecute, mă rog, am câştigat meritat, dar cel mai bun joc al nostru a fost cel cu Olimpia Gherla. Azi a fost şi prima dată când au putut să vină toţi băieţii, mă bucur şi îi felicit pentru victorie, dar îmi pare rău că nu am putut strânge mai multe puncte. Suntem bucuroşi de acest succes şi sper să fim mai relaxaţi de acum înainte şi să putem câştiga meciurile următoare ca să adunăm puncte şi să fim pe la mijlocul clasamentului, eu cred că se poate”, ne-a spus antrenorul încă suspendat al dejenilor, Darius Boldor.

“Primii şase cei mai buni jucători au avut liber din partea noastră. Ei sunt din ţară şi o dată la o lună şi jumătate le dăm drumul vreo trei-patru zile acasă. Am profitat şi pentru că nu am avut etapă la Liga Elitelor, astfel că am dat posibilitatea şi altor copii să joace. Ca aspect general, meciul a fost oarecum echilibrat, chiar cu unele momente bune ale noastre, dar am gafat grav în apărare şi am luat goluri foarte uşor, pe greşeli mai mult decât copilăreşti. Oricum, ideea e că nu ne interesează foarte mult rezultatul la Liga a IV-a, vrem să le dăm posibilitatea copiilor să joace, lotul e mare şi putem să-i rulăm pe toţi”, ne-a declarat şi antrenorul şi fondatorul clubului clujean, Mihai Georgescu.

De menţionat şi că fiecare jucător al CFR-ului s-a implicat activ în campania de ajutorare a lui Alex Lazăr, portarul echipei de Liga a V-a Biruinţa Mica, cel care s-a accidentat grav săptămâna trecută, lovindu-se puternic de bară. Goalkeeper-ul a rămas inconştient şi a fost transportat la spital, acum aflându-se în afara oricărui pericol, însă acesta nu poate suporta singur îngrijirile medicale şi tratamentul ulterior, astfel că a fost deschisă o campanie umanitară în sprijinul său.

*

Viitorul Mihai Georgescu

Pop Ed.
Cherecheş
Oltean
Rotaru
Felecan
Budean
Oprescu
Nistor
Tiseliţă
Jurcă
Georgiu

Au mai intrat: Botond, Cociş, Popa, Hacicu. Antrenor: Mihai Georgescu

cfr-dejCFR Dej

Pop
Marian
Todică
Lazăr
Boldor
Dican
Ciurean
Kerekes
Borşan
Retegan
Prodan

Au mai intrat: Kocsis, Cociş, Priolo, Buburuz. Antrenor: Darius Boldor

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.