JSport.roJSport.ro

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a introdus, din acest sezon, o nouă competiţie destinată juniorilor U14, Turneul Speranţelor.

Selecţionata judeţului Cluj domină întrecerea până acum, formaţia pregătită de Ioan Maja câştigând toate meciurile disputate, cea mai recentă victorie fiind duminică, 3-0 cu selecţionata judeţului Satu Mare.

Clujul participă la această competiţie cu un lot format, în majoritate, din jucători de la Luceafărul, Universitatea şi CFR, iar acest campionat se va încheia duminică, clujenii urmând să joace la Baia Mare.

Sistemul de desfăşurare al unui meci este de trei reprize a câte 30 de minute, iar anul viitor se va disputa etapa regională, Clujul, Bistriţa şi Sălajul urmând să formeze o selecţionată care va juca împotriva jucătorilor din Maramureş, Satu Mare şi Bihor. Câştigătoarea va merge la turneul final din iunie 2018, acolo unde se va lupta pentru marele trofeu naţional cu alte şapte selecţionate din România.

Mai jos aveţi câteva fotografii de la partida disputată duminică de clujeni împotriva celor de la Satu Mare, scor final 3-0, golurile fiind marcate de Cătălin Resteşan şi Tudor Cociş, ultimul cu o dublă. De asemenea, puteţi vedea şi lotul care a evoluat în acest meci, ultimul joc din acest an fiind duminică, la Baia Mare.

Pînzariu Mihai – U Cluj

Marciniszyn Marek – Luceafărul Cluj

Kun Viktor – C.F.R. Cluj

Paşacalău Razvan – Luceaăarul Cluj

Nagy Botond – U Cluj

Oargă Traian – C.F.R. Cluj

Podea Luca – Luceafărul Cluj

Stretea Răzvan – C.F.R. Cluj

Mureşan Gabriel – Luceafărul Cluj

Lakatos Alexandru – Luceafărul Cluj

Felecan Raul – Luceafărul Cluj

Kacso Thomas – Luceafărul Cluj

Ciglenean Bogdan – C.F.R. Cluj

Resteşan Cătălin – C.F.R. Cluj

Cociş Tudor – C.F.R. Cluj

Morar David – Luceafărul Cluj

Mureşan George – Viitorul Cluj

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.