JSport.roJSport.ro
foto: RC Lens/facebook
foto: RC Lens/facebook

Cea mai importantă pierdere pentru CFR Cluj în această săptămână este plecarea lui Cristian Lopez, golgheterul feroviarilor din sezonul trecut.

Spaniolul, care a marcat deja patru goluri pentru ardeleni şi în acest campionat, va juca în următorii doi ani în liga a doua din Franţa, la Lens. Lopez are specificat în contractul cu francezii şi posibilitatea prelungirii cu încă un an a înţelegerii care expiră în vara lui 2018, atacantul de 27 ani făcând şi câteva declaraţii după ce a semnat cu noua sa echipă.

“Am jucat la echipe din Spania şi Anglia, iar azi mă bucur că am semnat cu Lens şi am posibilitatea să joc din nou la un club mare. Eu muncesc în fiecare zi la antrenament pentru ca echipa să câştige la finalul săptămânii.

14203341_10150752065009980_395860667359381168_nAsta e cel mai important. Ştiu că Lens are nişte fani extraordinari, care vin în număr mare la stadion şi pun presiune, dar eu zic că e bine, ca jucător, să joci sub presiune. Am încredere în mine şi voi da totul pentru această echipă”, a spus Lopez, într-o declaraţie pentru site-ul echipei franceze.

Spaniolul a venit la CFR Cluj în vara anului trecut şi a fost înlocuitorul perfect pentru Gregory Tade, care a fost transferat imediat la Steaua.

Pe de altă parte, oficialii CFR-ului au confirmat, miercuri seara, transferul lui Cosmin Sârbu, de la FC Baia Mare, dar şi a lui Alexandru Chiriţă, venit la Cluj liber de contract, ultima oară jucând pentru Petrolul Ploieşti. Acesta din urmă este fiul fostului jucător Daniel Chiriţă, noul transfer al clujenilor, care joacă pe postul de atacant, fiind coleg, la un moment dat, şi cu Adrian Mutu, la Ajaccio.

Atât Sârbu, cât şi Chiriţă au avantajul vârstei, ambii intrând în categoria jucătorilor sub 21 de ani.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.