CS Floreşti a câştigat derby-ul jucat în deplasare cu Victoria Cluj, scor 2-1.

Partida de la baza “Ardealul” a fost cu mult peste nivelul Ligii a IV-a şi cu o echipă a Floreştiului care s-a impus în primul rând datorită experienţei unor astfel de dueluri.

Formaţia lui Călin Budişan a fost superioară în prima repriză. Svichi şi Danciu au ratat cele mai mari şanse de gol, înainte ca Cristi Kilin să înscrie după ce a rămas singur cu fostul său coleg, Tiut.

Victoria a început mai decisă partea secundă, dar Unguruşan şi Tiut au amintit de Nicoliţă şi Cernea pe Santiago Bernabeu. Fundaşul Victoriei i-a pasat greşit portarului clujean, iar mingea a intrat direct în poartă. Imediat, însă, nou-intratul Adrian Pintea a redus din diferenţă cu un şut la colţul lung, iar Victoria a început din nou să spere.

Până la final, însă, defensiva floreştenilor a fost mult mai atentă şi a rezolvat orice situaţie de gol a gazdelor, iar meciul s-a terminat cu o victorie mare a oaspeţilor. CS Floreşti rămâne pe locul patru, sub Victoria şi Arieşul Mihai Viteazu, din cauza golaverajului mai slab.

“A fost un meci împotriva unei echipe care joacă fotbal, iar asta s-a văzut. Nivelul a fost unul de Liga a III-a părerea mea, dar meritam victoria pentru că ne-am creat mult mai multe ocazii de poartă, mai ales în prima repriză. Jocul a mers destul de bine, am dat mingea mai rapid şi cred că asta a făcut diferenţa. În afară de fazele fixe, unde au fost periculoşi, am dominat şi meritam victoria. E un campionat mult mai echilibrat decât anul trecut şi experienţa şi faptul că am câştigat campionatul ne îndreptăţeşte să credem în victorie până la final”, a spus antrenorul floreştenilor, Călin Budişan. Marius Suller nu a dorit să vorbească după meci.

Victoria Cluj

Tiut
Manu
Ionescu
Ungurușan
Matiș
Kelemen
Giurgiu
Hîmpea
Crăciun
Șumblea
Sîntejudean

Au mai intrat: Pintea, Șoimușan, Cîmpean. Antrenor: Marius Suller

CS Florești

Țicrea
Corpodean
Pintea R.
Trușcă R.
Frătean
Feher
Kilin
Toader
Văidean
Svichi
Danciu

Au mai intrat: Timoc, Budean, Mândroc, Someșan. Antrenor: Călin Budișan

1 COMENTARIU

  1. Se pare că Alexa va trebui să aducă întăriri de la Măgurele pentru a construi o echipa de top. După ce nu a fost în stare să înscrie echipa în campionat la timp încă crede că are un proiect de succes. Un papagal psdist care se crede buricul pământului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.