CS Floreşti a câştigat derby-ul jucat în deplasare cu Victoria Cluj, scor 2-1.

Partida de la baza “Ardealul” a fost cu mult peste nivelul Ligii a IV-a şi cu o echipă a Floreştiului care s-a impus în primul rând datorită experienţei unor astfel de dueluri.

Formaţia lui Călin Budişan a fost superioară în prima repriză. Svichi şi Danciu au ratat cele mai mari şanse de gol, înainte ca Cristi Kilin să înscrie după ce a rămas singur cu fostul său coleg, Tiut.

Victoria a început mai decisă partea secundă, dar Unguruşan şi Tiut au amintit de Nicoliţă şi Cernea pe Santiago Bernabeu. Fundaşul Victoriei i-a pasat greşit portarului clujean, iar mingea a intrat direct în poartă. Imediat, însă, nou-intratul Adrian Pintea a redus din diferenţă cu un şut la colţul lung, iar Victoria a început din nou să spere.

Până la final, însă, defensiva floreştenilor a fost mult mai atentă şi a rezolvat orice situaţie de gol a gazdelor, iar meciul s-a terminat cu o victorie mare a oaspeţilor. CS Floreşti rămâne pe locul patru, sub Victoria şi Arieşul Mihai Viteazu, din cauza golaverajului mai slab.

“A fost un meci împotriva unei echipe care joacă fotbal, iar asta s-a văzut. Nivelul a fost unul de Liga a III-a părerea mea, dar meritam victoria pentru că ne-am creat mult mai multe ocazii de poartă, mai ales în prima repriză. Jocul a mers destul de bine, am dat mingea mai rapid şi cred că asta a făcut diferenţa. În afară de fazele fixe, unde au fost periculoşi, am dominat şi meritam victoria. E un campionat mult mai echilibrat decât anul trecut şi experienţa şi faptul că am câştigat campionatul ne îndreptăţeşte să credem în victorie până la final”, a spus antrenorul floreştenilor, Călin Budişan. Marius Suller nu a dorit să vorbească după meci.

Victoria Cluj

Tiut
Manu
Ionescu
Ungurușan
Matiș
Kelemen
Giurgiu
Hîmpea
Crăciun
Șumblea
Sîntejudean

Au mai intrat: Pintea, Șoimușan, Cîmpean. Antrenor: Marius Suller

CS Florești

Țicrea
Corpodean
Pintea R.
Trușcă R.
Frătean
Feher
Kilin
Toader
Văidean
Svichi
Danciu

Au mai intrat: Timoc, Budean, Mândroc, Someșan. Antrenor: Călin Budișan

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte

1 COMENTARIU

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.