JSport.roJSport.ro

img_9624_1024x683CS Floreşti a câştigat categoric derby-ul etapei a 13-a a Ligii a IV-a, 5-0 în deplasare la Someşul Gilău. În ciuda scorului de pe tabelă, diferenţa s-a făcut abia în a doua repriză, gazdele ratând o ocazie uriaşă de a egala, mai apoi oaspeţii punctând pentru 2-0 şi liniştind complet meciul.

Afectaţi de absenţele lui Goga, Muscă şi Mateş, trei piese grele din lotul Someşului, gilăuanii au avut, totuşi, mai mult posesia în prima repriză, însă floreştenii au fost mai pragmatici şi au intrat cu un avantaj minim la pauză, datorită golului marcat de Cucuruzan.

Imediat după reluare, gazdele au avut o şansă mare de a marca, antrenorul floreştenilor, Călin Budişan, care a fost portar în acest meci, reuşind să-şi salveze echipa de la primirea unui gol care putea schimba soarta partidei. Imediat, Vasilaş a marcat pentru 2-0 şi gilăuanii au căzut în special din punct de vedere psihic, până la final acelaşi atacant al floreştenilor mai reuşind un gol, la fel ca şi Cucuruzan, de altfel, Paul Dîrjan trecându-şi el numele pe lista marcatorilor.

Victoria surprinzătoare, mai ales prin proporţiile scorului, i-a urcat pe floreşteni peste Someşul Gilău în clasament tocmai datorită golaverajului superior, alb-vişiniii aflându-se pe locul cinci, având şi un joc mai puţin disputat.

“A fost un meci slab din partea noastră, care trebuie rapid şters cu buretele. Am avut o zi mai proastă, în prima repriză am jucat ceva pe final, am ratat şi vreo două-trei ocazii, dar la 2-0 s-a rupt jocul. S-a văzut şi diferenţa din punct de vedere fizic, mai ales că noi nu facem antrenamente, dar cert e că am prins o zi mai proastă. Nu cred că cele trei absenţe au contat astăzi, s-au câştigat meciuri şi fără aceşti jucători pe teren. Aşteptăm acum ultimele două meciuri din turul campionatului, de la care sperăm să luăm şase puncte”, a spus, după meci, antrenorul gilăuanilor, Rareş Mateş.

“Sincer, am crezut că va fi un meci mai greu astăzi. Totuşi, Gilăul e un adversar demn de respect, o echipă bună, chiar a fost mult timp echilibrat meciul, care s-a rupt la 3-0, părerea mea. Diferenţa netă de atitudine, jocul prestat, la nivel individual şi colectiv, a făcut diferenţa. Am fost foarte mulţumit de joc, iar rezultatul cred că e echitabil raportat la jocul prestat. Am avut determinare şi am jucat ce îmi doresc eu de mult, cu circulaţia balonului în regim de viteză şi la finalizare să apară doi-trei jucători. Sunt puţine meciurile în care pot să zic că sunt mulţumit, iar acesta e unul dintre ele. Sper ca la finalul campionatului să fim pe podium”, a declarat şi antrenorul floreştenilor, Călin Budişan.

somesul-gilauSomeşul Gilău

12
Perde
21
Krasznai
17
Pop Claudiu
73
Miron
74
Niste
65
Prodan
82
Bolboacă
75
Gherman
67
Boldea
11
Donca
9
Chiorean

Au mai intrat: Roşu, Dumitraş, Bala. Antrenor: Rareş Mateş

cs-florestiCS Floreşti

1
Budişan
3
Corpodean
4
Truşcă R.
5
Cîmpean
10
Frătean
7
Rus Claudiu
6
Părăvan
14
Ciotlăuş
11
Tot
21
Dîrjan
13
Cucuruzan

Au mai intrat: Roman, Vasilaş, Boboş, Sâseac. Antrenor: Călin Budişan

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.