CS Floreşti a câştigat, scor 4-2, meciul cu CS Iernut, din primul tur al Cupei României, faza naţională.

Campioana Ligii a IV-a şi-a făcut partida grea în prima repriză, iar jocul mult mai atent în ofensivă din partea secundă a făcut diferenţa.

Cu un om mai mult pe teren în primele 20 de minute, unul dintre jucătorii oaspeţilor mergând la Cluj-Napoca pentru acest meci, floreştenii nu au avut deloc probleme şi chiar au reuşit să marcheze.

Svichi a fost la locul potrivit şi a împins mingea în plasă, însă intrarea lui Tâmpla, jucătorul care nu a ajuns în timp util la meci, avea să aducă şi problemele pentru roş-albaştri. Chiar dacă trupa lui Călin Budişan a avut mai mult posesia, floreştenii au fost loviţi de două contraatacuri. Gliz şi Szilagyi au făcut 2-1 pentru CS Iernut, echipa mureşeană retrogradată din Liga a III-a.

Jocul s-a schimbat, însă, în repriza a doua. După două ocazii importante ale floreştenilor, nou-intratul Someşan a egalat cu un şut de la marginea careului la 10 minute de la reluare. Imediat, Danciu a lovit bara din lovitură liberă, după care acelaşi Someşan a driblat portarul, însă nu a mai avut forţa să trimită în poarta goală.

Frătean a ratat şi el o ocazie mare, într-o repriză secundă mult mai bună a Floreştiului. Budean, apoi, a scos un penalty în minutul 73, transformat fără emoţii de Danciu, iar lucrurile erau în grafic pentru gazde. Răzvan Truşcă a risipit orice emoţie după ce a înscris pentru 4-2 în minutul 84, cu o lovitură de cap, iar Floreştiul s-a calificat în turul doi al Cupei României.

Meciurile din această fază se vor disputa peste două săptămâni, miercuri, 14 august.

CS Floreşti

Ţicrea
Corpodean
Truşcă R.
Bold
Bran
Frătean
Văidean
Feher
Budean
Svichi
Danciu

Au mai intrat: Someşan, Toader, Nuţ. Antrenor: Călin Budişan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.