JSport.roJSport.ro

CS Floreşti pare că a traversat pasa proastă din ultimele etape, reuşind să o învingă, sâmbătă dimineaţă, pe Vulturul Mintiu-Gherlii, 3-1. Elevii lui Călin Budişan au obţinut, astfel, primul succes după trei eşecuri consecutive, victoria de astăzi nefiind lipsită total de emoţii.

Într-o repriză în care Dîrjan a ratat două ocazii uriaşe la poarta lui Lenghel, atacantul floreştenilor şi-a dus echipa în avantaj la pauză, după ce a marcat cu un şut la vinclu.

La reluare, Ovidiu Farcaş a reuşit să egaleze pentru oaspeţi, care s-au prezentat la Floreşti şi cu o serie importantă de absenţe, însă gazdele, pentru care a evoluat şi directorul tehnic, Adrian Truşcă, şi-au apropiat, în cele din urmă, victoria. Roman şi Lăcătuş au marcat cele două goluri şi au adus primele puncte pentru CS Floreşti după aproape o lună de secetă, de partea cealaltă Vulturul bifând primul eşec după două victorii.

„De joc sunt, în mare parte, mulţumit, dar ratăm în continuare foarte mult, din nişte poziţii clare. Am evoluat un pic mai bine decât în ultimele partide şi suntem optimişti pentru viitor. De fapt, îmi place să cred că ultimele trei rezultate au fost mincinoase şi acum, de fapt, am intrat pe făgaşul normal. De ce nu, sperăm să prindem vârful de formă, ca joc şi randament, cu Universitatea Cluj. Am obţinut azi o victorie de moral, importantă pentru deblocarea psihică a jucătorilor”, ne-a spus antrenorul floreştenilor, Călin Budişan.

„Am luat ultimele două goluri pe greşeli mari de apărare, dar după un joc echilibrat, aş putea spune. Cu un pic de atenţie puteam scoate un rezultat mai bun şi chiar mai echitabil, dar am avut şapte absenţe în primul 11, deşi juniorii care au intrat i-au înlocuit bine pe cei absenţi. Chiar sunt mulţumit de cum am jucat cu Floreştiul”, a precizat şi antrenorul Vulturului, Lucian Roman.

Pentru floreşteni urmează, peste o săptămână, o deplasare pe Cluj Arena împotriva Universităţii Cluj, Vulturul având meci cu AS Viile Dejului.

CS Floreşti

Aranyosi
Corpodean
Truşcă Ad.
Truşcă R.
Creţu
Cîmpean
Ciotlăuş
Părăvan
Frătean
Nuţ
Dîrjan

Au mai intrat: Roman, Lăcătuş, Pojar. Antrenor: Călin Budişan

Vulturul Mintiu-Gherlii

Lenghel
Dunca
Marinescu
Hodiş
Teglaş
Bouroş
Butuza
Neamţ
Gârda
Brehar Fl.
Farcaş Ov.

Au mai intrat: Todoruţi, Maier. Antrenor: Lucian Roman

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.