JSport.roJSport.ro

Al doilea meci al etapei a 18-a a Ligii a IV-a a avut loc miercuri seară, între Ardealul Cluj şi CS Floreşti, oaspeţii impunându-se cu 2-0.

După ce au pierdut copilăreşte două puncte cu Viitorul Mihai Georgescu în etapa trecută, elevii lui Călin Budişan au reuşit, de această dată, să adauge trei puncte în clasament şi să rămână aproape de podium.

Ce-i drept, oaspeţii au fost ajutaţi, la primul gol, şi de o greşeală a lui Farkas, mingea degajată de portarul Ardealului lovindu-l pe Dîrjan şi ricoşând apoi direct în poartă, însă jocul acestora a fost cu mult superior celui de duminică. Reuşita lui Cîmpean din a doua repriză a „aşezat” lucrurile în tabăra floreştenilor, echipă care a reuşit să-l mulţumească şi pe antrenorul Călin Budişan.

„A fost un joc foarte bun, în antiteză cu cel anterior. Ardealul e şi mai bun decât adversarul avut etapa trecută, dar ne-am concentrat bine la joc, am avut şi faze extrem de bune, în sensul în care s-au legat pasele şi am dat gol în minutele în care am atacat. Apreciez scorul ca fiind corect, reflectând realitatea din teren. După mult timp, echipa a făcut un joc care m-a mulţumit, ca şi ritm, ca şi organizare, respectare a sarcinilor. Chiar vorbeam şi cu Adrian Truşcă şi ziceam că dacă am fi câştigat uşor cu Viitorul, probabil am fi pierdut cu Ardealul, pentru că nu era aceeaşi concentrare. Dovadă că avem valoare, dar suferim de specificul acela românesc şi trebuie să ne concentrăm la fiecare joc”, a declarat tehnicianul Floreştiului.

De partea cealaltă, Ardealul a bifat primul meci din 2017 fără gol marcat, deşi jucătorii lui Călin Moldovan şi-au creat câteva şanse la poarta lui Aranyosi, printre care şi o bară pe final, însă pentru tinerii clujeni campionatul va începe cu adevărat sâmbătă, la Elite.

„Felicit echipa oaspete pentru victorie, deşi am luat golurile copilăreşti, cel puţin primul a fost o greşeală imensă de portar. Noi am ratat câteva ocazii bune de gol, dar pentru mine Liga a IV-a trece acum pe plan secund, pentru că am început, deja, să pregătim începutul de campionat la Liga Elitelor, chiar am menajat şi trei jucători care au resimţit anumite probleme medicale”, a declarat şi Călin Moldovan.

Ardealul rămâne pe locul şapte în clasament, iar CS Floreşti s-a apropiat la un punct de locul trei, însă are un meci mai mult disputat.

Ardealul Cluj

Farkas
Papp
Nistor
Pălăghie
Corduneanu
Juncu
Şoimaru
Cozma
Creţ
Ilie Horea
Gavrilă

Au mai intrat: Chindriş, Oltean, Selegean, Feraru. Antrenor: Călin Moldovan

CS Floreşti

Aranyosi
Corpodean
Truşcă
Cîmpean
Frătean
Rafa
Părăvan
Ciotlăuş
Dîrjan
Nuţ
Roman

Au mai intrat: Rus Claudiu, Lăcătuş, Vasilaş, Toader. Antrenor: Călin Budişan

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.