JSport.roJSport.ro

Etapa a 18-a a Ligii a IV-a a programat patru meciuri sâmbătă dimineaţă, dintre care s-au jucat trei „şi un sfert”, după ce Viitorul Mihai Georgescu a rezistat doar câteva minute la Turda.

Runda a început cu meciul dintre CS Floreşti şi CFR Dej, câştigat de gazde cu 4-1. Partida a avut loc în Parcul Sportiv „Iuliu Haţieganu”, amenajarea terenului sintetic de la Floreşti fiind încă în lucru, iar diferenţa dintre loturile celor două echipe s-a văzut în acest meci.

Floreştenii au condus cu 4-0, după golurile lui Dîrjan, Părăvan, Roman şi Claudiu Rus, ultimul din penalty, iar dejenii au marcat pe finalul meciului, Cheresi transformând perfect o lovitură liberă. Echipa lui Călin Budişan are punctaj maxim, astfel, după primele două runde din 2018, dejenii fiind la primul eşec al anului.

La Câmpia Turzii, Sporting Apahida a confirmat că egalul cu Turda nu a fost deloc o întâmplare, reuşind să câştige cu 2-0. Gazdele se pot considera nemulţumite de acest rezultat, după o primă repriză în care bara şi portarul Nicoară, din nou unul dintre cei mai buni de pe teren, au menţinut scorul 0-0.

În partea a doua, Apahida a marcat prin Alex Mureşan, care a profitat de o gafă a portarului gazdelor, după care sărbătoritul zilei din lotul alb-negrilor, Alin Vasilaş, a stabilit scorul final. Pragmatismul elevilor lui Florin Pojar a făcut până la urmă diferenţa în acest meci, victoria fiind dedicată de jucătorii Apahidei chiar lui Vasilaş, care şi-a făcut şi un cadou perfect la împlinirea celor 26 de ani. Câmpia Turzii, în schimb, are un început de an nu tocmai fericit, cu două eşecuri din tot atâtea meciuri, ratările fiind marea problemă a jucătorilor lui Valentin Şandru atât cu Apahida, cât şi cu „U” Cluj 2, săptămâna trecută.

Surpriza a venit de la Gilău, acolo unde Someşul a scos un egal cu echipa a doua a Universităţii Cluj, 1-1. Gilăuanii au avut o primă repriză aproape perfectă, în care au ratat câteva şanse bune de gol, însă la pauză s-a intrat cu 0-0. Jucătorii lui Rareş Mateş au deschis până la urmă scorul în repriza secundă, datorită unui autogol al oaspeţilor, marcat de Răzvan Mureşan.

Profitând de o pregătire fizică mai bună, „U” 2 a început să preseze tot mai mult la poarta Someşului, reuşind să egaleze prin Cobârzan şi să evite o înfrângere surprinzătoare, având în vedere poziţia din clasament a celor două echipe. După un tur dezamăgitor, Someşul Gilău pare mult schimbată în bine în 2018, Rareş Mateş aşteptând un retur care să facă uitată prestaţia slabă din prima parte a campionatului.

Mai jos puteţi vedea câteva fotografii de la meciul floreştenilor cu CFR Dej.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.