JSport.roJSport.ro

Viitorul Mihai Georgescu şi CS Floreşti au încheiat, duminică, etapa 1 a Ligii a IV-a cu o victorie clară a oaspeţilor, 6-0.

Acest succes a urcat echipa floreşteană chiar pe primul loc în clasament după prima etapă, poziţie de pe care roş-albaştrii nu vor să mai coboare până la finalul campionatului.

Partida de la baza „Unirea” a fost fără istoric, experienţa şi valoarea superioare ale jucătorilor lui Călin Budişan făcând din plin diferenţa. Două goluri ale lui Crişan, plus câte unul al lui Tăbîrţă, Turcu, Pop şi Kilin, cel mai nou transfer al floreştenilor, au dus formaţia floreşteană pe locul 1 în clasament, cu cel mai bun golaveraj.

De partea cealaltă, Viitorul Mihai Georgescu a fost nemulţumită de programarea meciului duminică, în condiţiile în care echipa de juniori U19 a evoluat sâmbătă la Baia Mare. Şi din acest motiv, gazdele au avut doar trei rezerve trecute pe foaia de arbitraj.

„Sunt foarte supărat pe cei care au programat acest joc, practic ne-a fost imposibil să emitem pretenții ținând cont că sâmbătă am jucat la Baia Mare, în campionatul de juniori republicani. Practic, am jucat două meciuri în mai puţin de 24 de ore, cu un lot foarte restrâns. Am fost nevoiți să apelăm la jucători născuți în anul 2001-2002. Chiar dacă am pierdut la o diferență mare, îmi felicit jucătorii pentru efortul depus”, a declarat antrenorul Viitorului, Laurenţiu Văidean.

„A fost un meci cu o echipă de copii, cu ambiţie mare, dar care nu au ajuns la o maturitate sportivă. Avem bucuria că ne-am instalat pe primul loc după prima etapă şi sper să rămânem aici. Ca joc sunt mulţumit, dar mai avem nevoie să corectăm unele-altele, pentru că ne-am creat multe ocazii pe care le-am ratat. Dar, să câştigi cu 6-0 primul joc, şi în deplasare, e mulţumitor şi sunt optimist pentru viitor”, a spus, de cealaltă parte, tehnicianul Floreştiului, Călin Budişan.

Viitorul Mihai Georgescu

Cîmpean
Coşuţ
Rotar
Cocişu
Hacicu
Nistor
Budean
Mihalache
Tiseliţă
Busuioc
Jurcă

Au mai intrat: Pop Ed.-Hedeş, Florescu. Antrenor: Laurenţiu Văidean

CS Floreşti

Tiuţ
Corpodean
Părăvan
Truşcă R.
Mureşan
Frătean
Turcu
Kilin
Pop P.
Nuţ
Tăbîrţă

Au mai intrat: Crişan, Rus Cl., Someşan, Madru, Vălean. Antrenor: Călin Budişan

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.