JSport.roJSport.ro
fotografii: Carmen Bizău

Ultimele trei meciuri ale zilei de sâmbătă în etapa a patra a Ligii a IV-a a consemnat şi prima mare surpriză.

Olimpia Gherla, echipă cu punctaj maxim până acum, a pierdut tocmai pe teren propriu, cu Unirea Iclod, 1-2, deşi a jucat 20 de minute cu doi oameni în plus.

Gherlenii au păcătuit după o primă repriză slabă, Olimpia fiind şi forţată la această prestaţie de Unirea Iclod, formaţie aflată în mare revenire de formă. Dîrjan şi Porumb au marcat de două ori până la pauză, ultimul profitând de o respingere în urma unui penalty ratat, oaspeţii intrând meritat cu avantaj la vestiare.

La aproximativ 15 minute de la reluare, Vasile Prodan a fost eliminat pentru două „galbene”, în minutul 74 Cupşa luând şi el cartonaş roşu. Cu doi oameni în plus pe teren, gazdele nu au reuşit decât să reducă din diferenţă, prin Szabo, Olimpia bifând primul eşec al sezonului, deloc aşteptat după debutul perfect.

Pe lângă Unirea Iclod, aflată la a doua victorie consecutivă, Sporting Apahida este şi ea în revenire mare de formă. Băieţii lui Florin Pojar s-au impus la Gilău, 3-1, la capătul unui meci în care experienţa oaspeţilor a făcut diferenţa. Bondor a reuşit o dublă, iar Luca, fost căpitan la Unirea Jucu, a închis tabela la 3-1, Someşul reuşind să egaleze, la un moment dat, prin golul antrenorului jucător Rareş Mateş. Apahidenii au bifat şi ei a doua victorie consecutivă, Someşul Gilău, echipă slăbită după plecările din această vară, rămânând cu un singur punct în clasament.

Etapa a patra a campionatului a confirmat şi pronosticurile de la începutul sezonului, conform cărora Sticla Turda şi CS Floreşti se vor bate la promovare. Floreştenii au învins, ieri, cu 5-1 pe Viitorul Feleacu şi rămân lângă turdeni în clasament, cele două echipe fiind despărţite doar de golaverajul mare al Sticlei. Cum era de aşteptat, valoarea superioară a trupei lui Călin Budişan a făcut diferenţa la meciul de ieri, Kilin, Roman, Tăbârţă, Crişan şi revenitul la echipă, Paul Dîrjan, fiind jucătorii care au adus victoria floreştenilor, Olariu înscriind golul de onoare al Feleacului.

Mai jos puteţi vedea chiar o galerie foto de la partida din Floreşti, iar în secţiunea „clasamente” aveţi ierarhia actualizată înaintea ultimelor trei meciuri de astăzi.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.