JSport.roJSport.ro

CS Floreşti a început cu dreptul noul sezon al Ligii a IV-a. Roş-albaştrii s-au impus cu 4-2 la Gilău şi nu vor să mai rateze promovarea la finalul acestui campionat.

Victoria elevilor lui Călin Budişan a fost extrem de muncită, însă.

Gilăuanii nu par să mai aibă problemele de anul trecut, iar adversarul Someşului de astăzi a simţit forţa jucătorilor lui Rareş Mateş. Ce-i drept, doar în prima repriză, în care Someşul a deschis scorul după un penalty transformat de Chiorean.

Cu Cristi Kilin în mare formă, oaspeţii au întors scorul prin cele două reuşite ale mijlocaşului floreştean, însă repriza perfectă a Someşului a continuat cu golul de 2-2 marcat de Niste. CS Floreşti a rămas şi în 10 oameni între timp, după ce Mariş l-a înjurat pe arbitru, iar a doua repriză părea una destul de grea pentru vicecampioana de anul trecut a Ligii a IV-a.

Forţa fizică, însă, avea să facă diferenţa şi să anuleze omul în minus, iar careul gilăuanilor a fost supus unei presiuni tot mai mari. Torok, bara şi impreciza atacanţilor lui Călin Budişan au păstrat scorul egal mai bine de jumătate din repriza secundă, dar inevitabilul s-a produs în cele din urmă. Văidean şi Nuţ au fructificat două dintre şansele oaspeţilor, iar CS Floreşti s-a impus în final cu 4-2.

„Am căzut fizic în repriza a doua, chiar dacă am avut un om în plus. Din păcate, fundaşul central mi-a cerut schimbare la pauză, vreo trei jucători nu au putut să vină, aşa că nu pot să fiu total nemulţumit, însă putem şi mai mult. Nu cred că se mai pune problema să avem parcursul slab din turul sezonului trecut. Dacă se va mai întâmpla să fie aşa şi să venim şapte-opt jucători la meciuri, o să retrag echipa din campionat, pentru că doar ne facem de ruşine. Avem un lot de 18-19 jucători şi sper să vină toţi la meciurile viitoare”, a declarat, la final, antrenorul gilăuanilor, Rareş Mateş.

„Sunt mulţumit de victorie, dar şi de scor. Am avut o primă repriză mai încâlcită, dar şi Someşul e o echipă destul de bună, apoi am jucat şi în 10 oameni. Dar, având în vedere că am bătut în deplasare cu 4-2, şi am avut bare şi ocazii, sunt mulţumit. Un început bun, mulţumitor, iar obiectivul e promovarea. Anul trecut a promovat Turda, dar acum încercăm să promovăm noi. Am şi întărit echipa şi ar trebui să avem cel puţin acelaşi parcurs pe care l-a avut Turda anul trecut”, ne-a spus şi tehnicianul floreştenilor, Călin Budişan.

Someşul Gilău

Torok
Niste
Viski
Pop Cl.
Roşu
Mateş
Miron
Poali
Gherman
Fertea
Chiorean

Au mai intrat: Ferencz, Vele. Antrenor: Rareş Mateş

CS Floreşti

Tiut
Someşan
Părăvan
Truşcă R.
Frătean
Toader
Bucur
Moldovan H.
Kilin
Mariş
Dîrjan P.

Au mai intrat: Rus Cl., Nuţ, Văidean, Popa. Antrenor: Călin Budişan

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.