CFR Cluj 2 a început cu o victorie destul de clară noul sezon al Ligii a III-a.

Tinerii jucători pregătiţi de Dan Dobai au învins-o cu 2-0 pe Industria Galda, după un joc în care au arătat bine în ofensivă.

Cu Dan Petrescu în tribune pe durata primei reprize, clujenii au început mai timid, iar Frenţiu şi Cioară i-au dat primele emoţii lui Adi Rus. De menţionat că portarul CFR-ului a fost singurul jucător de pe foaie care a avut mai mult de 19 ani, clujenii având cel mai tânăr lot din campionat.

Din minutul 10 însă, feroviarii au pus stăpânire pe joc şi au apărut ocaziile la poarta lui Suciu. Joca şi Pop l-au întrebuinţat serios pe portarul oaspeţilor, însă cel care a marcat a fost Mihai Gâdea. Acesta a şutat cu stângul şi l-a învins pe Suciu la colţul scurt în minutul 38. Ispas a avut o şansă mare de gol imediat, dar la pauză s-a intrat cu 1-0.

În startul părţii secunde, acelaşi Gâdea a profitat de o gafă în defensiva oaspeţilor, l-a driblat pe Suciu şi a marcat apoi în poarta goală pentru 2-0. Obligată să atace, formaţia din Alba a avut apoi mai mult posesia, dar Otto Hindrich, intrat la pauză, nu a fost solicitat cu adevărat decât la şutul lui Lupşan.

S-a terminat 2-0 pentru CFR 2, care va juca etapa viitoare în deplasare la Luceafărul Oradea.

CFR Cluj 2

Rus Ad.
Ispas
Rus I.
Bălan
Bud
Luca
Simedru
Nistor
Pop Ad.
Gâdea
Joca

Au mai intrat: Ilie, Durbac, Giurgiu. Antrenor: Dan Dobay

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte