foto: Cosmina Măcicăşan

CFR Cluj a câştigat cu 1-0 meciul cu Dinamo Bucureşti, din etapa a treia a Ligii 1.

Cu a doua echipă pe teren trimisă de Dan Petrescu, feroviarii au profitat de un penalty şi au făcut ca startul prost de sezon al „câinilor” să continue.

Fără niciun jucător de câmp în primul „11” din echipa care câştiga cu Maccabi Tel AViv miercuri, clujenii au avut, totuşi, cele mai mari ocazii ale primei reprize.

Luis Aurelio nu a reuşit să trimită în poarta goală după ce Piscitelli şi Sin s-au încurcat reciproc, iar „capul” lui Cestor a trecut puţin pe lângă. Mingea trimisă de Păun a căzut pe plasă, în timp ce la poarta cealaltă Arlauskis nu a fost întrebuinţat mai deloc. A existat şi un moment de întrerupere după ce fanii dinamovişti au aruncat cu petarde în teren, iar cele două echipe au intrat la egalitate la vestiare.

Partea a doua a început cu o ocazie mare a lui Bejan dintr-o lovitură de colţ, după care Mailat şi Costache au ratat două şanse imense la aceeaşi fază în minutul 64. După un sfert de oră, Cestor a fost lovit cu piciorul în faţă în careu, iar Omrani, intrat la pauză, a înscris cu noroc. Mailat a ajuns mai repede la cabine după ce a luat două „galbene” în 15 minute, însă în timpul rămas oaspeţii nu au reuşit să-şi creeze nicio ocazie de gol, deşi au atacat şi cu portarul.

S-a terminat 1-0 pentru CFR Cluj, care pregăteşte acum în linişte returul cu Maccabi, din Liga Campionilor.

CFR Cluj

Arlauskis
Peteleu
Cestor
Mureşan
Butean
Luis Aurelio
Hoban
Itu
Păun
Costache
Pereira

Au mai intrat: Omrani, Mailat, Burcă. Antrenor: Dan Petrescu

Dinamo

Piscitelli
Sin
Grigore
Bejan
De Moura
Filip
Răuţă
Mrzljak
Moldoveanu
Montini
Sorescu

Au mai intrat: Bru, Mihaiu, Popa. Antrenor: Sebastian Moga

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte