JSport.roJSport.ro

Cu o echipă formată aproape în exclusivitate doar din jucători sub 19 ani, unul dintre titulari având chiar 15 ani, Viitorul Mihai Georgescu a reuşit să o învingă pe Unirea Triteni, 2-0, în primul meci al etapei a 24-a a Ligii a IV-a.

Pentru gazde a evoluat, miercuri după-amiaza, echipa de juniori a clubului, pregătită de Alin Bărăian, întărită şi cu câţiva jucători ai Viitorului antrenat de Laurenţiu Văidean, o „selecţionată” care i-a încurcat teribil pe jucătorii Triteniului.

Unirea, care până în urmă cu cinci zile era neînvinsă în 2017, a fost doar o umbră a formaţiei care punea probleme aproape oricărui adversar din campionat, echipa lui Andrei Pintilie ajungând, astfel, la două înfrângeri consecutive chiar înaintea partidei cu „U” Cluj.

Jocul de ieri a fost decis în primul rând de motivarea mai mare a tinerilor de la Viitorul, Vescan şi Benko aducând cele trei puncte prin goluri marcate în repriza secundă, Unirea păcătuind şi în faţa porţii, atunci când a avut şansa să înscrie. De altfel, ineficacitatea din ofensivă şi atitudinea elevilor săi l-au nemulţumit total pe Andrei Pintilie, acesta chiar cerând reporterului CJSport să nu amintească deloc numele jucătorilor care au îmbrăcat ieri tricoul verde al Unirii, nici măcar în caseta care prezintă formaţia de start.

„Nu merită să apară cu numele în text pentru că am fost penibili, chiar pot să zic că ne-am făcut de ruşine. Practic, ne-au bătut juniorii juniorilor de la Viitorul, cărora echipa mea de juniori le-a dat două goluri luni, iar acum nu am fost în stare să marcăm o dată din ocaziile create. Îi felicit pe adversari pentru că ne-au bătut cu jucători născuţi în ’99 şi ’98, iar noi trebuie să ridicăm capul acum şi să intrăm în meciul cu Universitatea Cluj mai hotărâţi şi să demonstrăm că avem caracter, pentru că în meciul ăsta am demonstrat că nu avem. Sper că a fost doar o greşeală”, ne-a spus, extrem de supărat pe jucătorii săi, antrenorul Andrei Pintilie.

De partea cealaltă, laudele au curs înspre echipa de juniori a Viitorului, care a arătat că nu degeaba ocupă locul doi în acel campionat, deasupra fiind doar „U” Cluj. De altfel, aproximativ aceeaşi echipă a Viitorului de ieri a jucat cu Triteniul şi la juniori, luni, câştigând cu 8-2.

„Majoritatea jucătorilor fac parte din lotul echipei Sporting Cluj, cu care noi am fuzionat. Pe această cale vreau să le multumesc şi să îi felicit pentru jocul pe care l-au făcut, au fost peste cei de la Triteni în multe momente, au jucat fără frică, chiar dacă a fost al doilea meci la seniori. Am meritat din plin victoria şi sunt foarte bucuros, îl felicit şi pe antrenorul Alin Bărăian”, a declarat tehnicianul Viitorului din Liga a IV-a şi Liga Elitelor, Laurenţiu Văidean.

În urma acestui rezultat, formaţia sa s-a distanţat la patru puncte de ultimul loc în clasament, în timp ce Triteniul rămâne pe poziţia a zecea.

Viitorul Mihai Georgescu

Jeler
Chira
Belei
Ciobanu
Istenes
Borca
Mihalache
Vădan
Benko
Szekely
Vescan

Au mai intrat: Sîntamarian, Pop L., Cristea, Moldovan. Antrenori: Alin Bărăian şi Laurenţiu Văidean

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.