JSport.roJSport.ro

CS Floreşti-Arieşul Mihai Viteazu a fost derby-ul etapei a 27-a a Ligii a IV-a, doar pe hârtie însă.

Pe terenul din Parcul Sportiv “Iuliu Haţiegan” cele două echipe au fost egale doar 20 de minute, pentru că floreştenii s-au impus cu 4-1.

În ciuda unui teoretic avantaj avut de către oaspeţi, care atacau la o poartă apărată de fundaşul Răzvan Truşcă, ambii goalkeeperi ai Floreştiului lipsind de la acest meci, Arieşul nu s-a putut apropia prea mult de poarta adversarilor în prima repriză.

Dacă Truşcă nu a avut probleme între buturi, în careul celălalt Paul Dîrjan, golgheterul floreştenilor, a rezolvat soarta învingătoarei până la pauză. Atacantul roş-albaştrilor a dat un hattrick înainte de intrarea la cabine, al patrulea gol al său stabilind şi scorul final în prelungirile partidei.

Cu 10 minute înainte de sfârşitul jocului, Fechete a reuşit să reducă din diferenţă, Răzvan Truşcă contribuind şi el, printr-o intervenţie decisivă, la victoria echipei sale la trei goluri diferenţă. Cu două meciuri mai puţin decât adversarii lor, floreştenii s-au distanţat de locul trei atât după victoria de ieri, cât şi după pasul greşit al Olimpiei Gherla, în derby-ul local cu Armenopolis.

Duelul de pe stadionul “Municipal” s-a încheiat 0-0, juniorii Armenopolisului reuşind să facă faţă cu brio unei echipe mult mai experimentate. Ambiţia de care au dat dovadă, însă, jucătorii lui Cristi Vedean şi Iuliuţ Bocoş au compensat handicapul fizic şi de experienţă din această partidă, iar Armenopolis a acumulat un punct foarte important mai ales la moral. Olimpia a venit după o pauză de două săptămâni, care parcă i-a scos din ritm pe galben-albaştri, însă aceştia trebuie să-şi revină destul de repede.

Olimpia va juca, într-un interval de doar patru zile, cu primele două clasate, Sticla Turda şi CS Floreşti, ambele meciuri pe teren propriu.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.