JSport.roJSport.ro

img_9464_1200x800Universitatea Cluj va disputa, sâmbătă, de la ora 11:00, primul meci în deplasare din acest sezon al Ligii a IV-a.

Adversarul “şepcilor roşii” va fi chiar liderul campionatului după primele trei etape, Someşul Gilău, echipă care joacă pe un stadion cu o capacitate de doar câteva zeci de locuri. Toate sunt pe scaune, însă multe dintre ele sunt rupte, astfel că cei peste 2.000 de spectatori care vor asista sâmbătă la meci vor fi ţinuţi în afara stadionului.

Oficialii Universităţii Cluj le-au comunicat reprezentanţilor Someşului că la Gilău vor veni între 1.600 şi 2.000 de suporteri ai “şepcilor roşii”. Aceştia vor urmări partida de pe strada Brănişte, chiar din spatele celor două mini tribune existente pe stadion, în timp ce fanii gazdelor vor sta tot în afara arenei, pe partea cu băncile de rezerve.

Măsurile de securitate luate pentru acest meci sunt unice în istoria unui joc de fotbal la Gilău, astfel că şi circulaţia auto va fi restricţionată pe străzile din apropierea stadionului, începând cu ora 08:30. Inclusiv jucătorii echipei gazdă vor avea de suferit, aceştia fiind obligaţi să îşi lase maşinile la câteva sute de metri depărtare.

De menţionat că, tot de la 08:30, suporterii Universităţii vor porni în coloană spre Gilău, întâlnirea fanilor urmând să aibă loc la Polus Center.

Mai jos puteţi vedea o galerie foto cu stadionul pe care Universitatea va încerca să obţină a treia victorie din acest sezon.

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. Gilăul va avea un spectacol unic în istoria fotbalistică a localității. Este evident efortul reporterilor CJsport de a oferi ei înșiși spectacol prin prezentarea evenimentelor sportive din județ, dar, în prezentarea din generic, ar tyrebui pusă o virgulă după cuvântul „online”, altfel acordul s-ar face cu substantivul „mediul” și nu cu substantivul „presei”, ceea ce ar duce la formularea „al județului Cluj”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.