JSport.roJSport.ro

IMG_5882_1200x800Universitatea Cluj a obţinut doar un rezultat de egalitate cu Unirea Tărlungeni, 0-0, în prima etapă a play-out-ului Ligii a II-a. “Studenţii” au profitat, însă, de victoria Olimpiei Satu Mare la Pâncota şi rămân la trei puncte de locul care duce la baraj.

În faţa a doar câteva sute de spectatori, clujenii şi braşovenii s-au blocat reciproc în prima repriză, singura ocazie importantă de gol fiind ratată de Vojtus, în minutul 44, lovitura sa de cap fiind scoasă cu greu de către Perianu. Elevii lui Mihai Teja au avut, totuşi, mai mult mingea în primele 45 de minute, scenariul păstrându-se şi în a doua repriză.

După un şut periculos al lui Cordoş, în minutul 53, imediat Petrean l-a întins serios pe Bolboaşă tot cu o lovitură de cap, portarul clujenilor reuşind să respingă cu greu în corner. “U” a continuat să aibă mai mult posesia în jumătatea oaspeţilor, însă jucătorii Tărlungeniului au fost cei care au trecut din nou pe lângă gol, Sorin Marin trimiţând cu capul peste poartă, după o lovitură de colţ, dintr-o poziţie perfectă.

În minutul 76, Radu Crişan a fost la câţiva centimetri de un gol de senzaţie, şutul său de la peste 30 de metri trecând foarte puţin peste poartă. Oaspeţii au fost din nou foarte aproape de a deschide scorul, doar parada lui Bolboaşă, din minutul 78, făcând ca scorul să rămână 0-0.

Un minut mai târziu, însă, oaspeţii au rămas în doar 10 jucători de câmp, Vlad Potecu văzând direct cartonaşul roşu după o intrare dură la Ciupe. Superiotatea numerică nu a putut fi concretizată şi pe tabelă, însă, situaţiile de gol lipsind până la final la poarta nou-intratului Mihok, doar un şut-centrare la ultima fază dându-i emoţii goalkeeper-ului braşovean.

Scor final 0-0, iar datorită victoriei de la Pâncota a Olimpiei Satu Mare, 1-0, Universitatea a rămas la trei puncte de locul de baraj, însă se află o distanţă de cinci puncte acum de liderul CSM Râmnicu Vâlcea, care a câştigat cu Metalul Reşiţa, 2-0.

“U” Cluj: Bolboaşă – Ciupe, Crişan, Cordoş, Berci (71, Hîmpea)– Boboc, Erdeli – Turcak (80, Schieb), Ursu, Greu (46, Moruţan)– Vojtus. Antrenor: Mihai Teja

Unirea: Perianu (86, Mihok) – Vlăsceanu, Forika, Potecu, Bucur – Popescu, Minciună – Marin, Burlacu, Petra (89, Monea)– Petrean (59, Şerban). Antrenor: Daniel Bona

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.