JSport.roJSport.ro

Unirea Dej a realizat surpriza penultimei etape a seriei a cincea din Liga a III-a, câştigând cu 2-1 în faţa Metalurgistului Cugir. Victoria din judeţul Alba a venit printr-o determinare exemplară a dejenilor, care şi-au acontat locul nouă în clasament la finalul campionatului.

Cugirul a început bine meciul cu Dejul, iar în minutul 15 a deschis scorul prin Ovidiu Stoianof, după o centrare din corner a lui Șuteu.

Oaspeții au revenit rapid în joc, iar în minutul 24 au egalat prin Ferhaoui, care a transformat un penalty. Acesta a fost și scorul pauzei, deși Mădălin Popa a avut o ocazie mare în minutul 43, când a tras în portar din careul mic.

Dejul, în schimb, a început mai bine repriza secundă, și a majorat avantajul în minutul 54, prin Paul Bogdan, după care Cugirul a alergat după egalare, ratând ocazii importante. Scorul de 2-1 pentru Unirea Dej s-a păstrat până la final, iar oaspeţii şi-au acontat locul nouă în clasament, în caz de egalitate la puncte cu Viitorul Ulmeni formaţia pregătită de Eusebiu Şuvagău având avantaj la rezultatele directe.

Mai jos aveţi o galerie foto de la partida disputată vineri după-amiază.

Unirea Dej

Szekely
Plăian
Kovacs
Kereki
Paul B.
Giurgean
Muntean
Blaj Al.
Ferhaoui
Suciu
Blaj Fl.

Rezerve: Iura-Kocsis, Szabo, Vaida, Rus, Iepan, Obreja. Antrenor: Eusebiu Şuvagău

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.