JSport.roJSport.ro

Sănătatea Cluj a ieşit învingătoare din derby-ul cu Sticla Turda, 2-1, după o partidă în care turdenii au ce să regrete.

Ce-i drept, elevii lui Constantin Olariu au început să joace fotbal doar după ce „viruşii” au ratat penalty-ul din minutul 33, însă David, Savu, Lemnaru şi colegii lor au irosit apoi câteva şanse imense la poarta lui Lăzăreanu.

Primul, de altfel, a lovit şi bara, iar în repriza secundă portarul Sănătăţii a fost cel mai bun om din tabăra lui Csaba Kis şi Dan Matei. „Viruşii” au avut şi ei şansele lor, mai ales în prima repriză, dar au fost mult mai pragmatici decât adversarii lor şi au avut inclusiv o doză de noroc la autogolul lui Ionescu.

În cele din urmă s-a încheiat 2-1 pentru Sănătatea, cu turdenii furioşi pe arbitrul partidei, care le-ar fi refuzat două lovituri de la 11 metri.

„Pare o modă să fim ciupiţi de arbitri. O fază de 11 metri a fost judecată invers în careul adversarilor, iar în prima repriză un jucător al Sănătăţii a luat mingea cu mâna în careu. Nu ne dă nimeni nimic, suntem o echipă micuţă, care trebuie să construim la ora asta. Problema care ne domină este că nu reuşim să înscriem, iar asta ţine foarte mult şi de valoarea individuală. Avem ocazii, dar înscriem foarte puţin. Echipa cred că joacă fotbal, faptul că ne creăm ocazii şi că mai mulţi jucători au ocazii demonstrează asta. Că nu am reuşit să acumulăm puncte, ţine şi de alte lucruri, de valoarea individuală. Eu am încredere că o să reuşim lucruri frumoase, poate că avem nevoie şi de şansă sau de un timp mai lung”, a spus antrenorul turdenilor, Constantin Olariu.

„A fost un meci interzis cardiacilor, dar am obţinut o victorie muncită, meritată. În prima repriză i-am dominat cap-coadă, dar ocaziile se răzbună şi puteam chiar să pierdem. Dar băieţii au dat dovadă de caracter, au muncit, fiecare şi-a făcut treaba şi îi felicit cu ocazia asta. Spre deosebire de etapa trecută, când am revenit de la 0-2 şi era echitabil un egal, azi soarta a fost cu noi şi am reuşit să câştigăm. După ocaziile din meci, poate că un egal era mai echitabil. Am avut un portar în zi mare, care ne-a ajutat, însă o echipă stă în 11 jucători”, ne-a spus şi tehnicianul Sănătăţii, Csaba Kis.

Mai jos aveţi o galerie foto de la acest meci şi înregistrarea completă a partidei.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.