JSport.roJSport.ro

DSC_0025Pe stadionul municipal din Turda a avut loc, sâmbătă dimineaţă, derbyul Ligii a 4-a din județul Cluj, protagoniste fiind Potaissa Turda, ocupanta fotoliului de lider și nou promovata Arieșul Mihai Viteazu, poziționată pe locul 3. După un meci în care spectacolul a fost prezent doar în repriza secundă, gazdele s-au impus cu 1-0 şi şi-au consolidat statutul de mari favorite la promovarea în al treilea eşalon fotbalistic.

Fără situaţii importante de gol în primele 45 de minute, în partea secundă echipele au ieșit mai motivate de la cabine, determinare concretizată prin câteva raiduri ofensive de ambele părți. În debutul părții secunde primii care au deschis seria ratărilor au fost gazdele, prin Soporan. A venit apoi minutul 55, când oaspeții și-au trecut în cont prima ratare prin Raul Mureșan, care de la câțiva metri a șutat în blocajul unui apărător. După numai șapte minute de la ratarea lui Mureșan, Vasilică Mercean de la oaspeți scapă pe axul central, dar nu-l poate învinge pe portarul liderrului.

DSC_0023Golul gazdelor a venit în minutul 72, în urma unei centrări de pe partea dreaptă de atac, iar la finalizare, nesupravegheat în centrul careului, a fost Gheorghe Lăcătuș, cel care a împis mingea în poarta apărată de Tudor Barta. Până la finalul jocului s-a mai putut consemna încă o ratare a lui Raul Mureșan și un șut din afara careului expediat de Sebi Varga, ambii de la echipa oaspete. De această dată a învins echipa mai matură, cu jucători mai experimentați, aceasta fiind Potaissa Turda, liderul acumulând 22 de puncte.

DSC_0028Arieșul Mihai Viteazu, cu o echipă care are media de vârstă printre cele mai scăzute din serie, a rămas pe poziţia a treia a clasamentului, cu 16 puncte.

Potaissa: Lăkătuș – Soporan Otvos, Szakacs, Tornay (90 Papalan), Hidișan, Savu, Silaghi, David (87 Tothăzan), Gh. Lăcătuș, Tot (cpt). Antrenor: Dorin Suciu

Arieșul: Barta (cpt) – D. Tolomeiu (76 Popa), Florea, Buglea, Oltean (25 Fechete), Boboia, Kiesz, Balint (79 Varga), Mureșan, Mercean (70 Mornea), Nemeș. Antrenor: Dorel Mureșan

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.