JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj a câștigat meciul cu FC Avrig, 4-0, din etapa a opta a Ligii a III-a, după o prestație mult mai convingătoare în repriza a doua. În urma acestui succes, ”studenții” au urcat pe locul patru în clasament.

Prima parte a jocului de pe Cluj Arena a fost lipsită, oarecum surprinzător, de prea multe faze de poartă, ”alb-negrii” fiind periculoși doar în urma șuturilor de la distanță. Deși au controlat fără probleme meciul, imprecizia de la finalizare a făcut ca scorul, împotriva ultimei clasate, să fie deschis doar în minutul 40, printr-o execuție personală a lui Ursu.

Reveniți mult mai deciși de la vestiare, jucătorii lui Falub au fost de neoprit în partea secundă, Universitatea profitând și de căderea fizică a sibienilor. Același Ursu a reușit dubla după șapte minute, Onicaș și Giurgiu, ultimul din penalty, ducând scorul la 4-0 până în minutul 70.

În timpul rămas de jucat, ”șepcile roșii” au mai îngroșat doar numărul ratărilor, însă succesul de astăzi le-a urcat pe locul patru în clasament, la două puncte de noul lider, Performanța Ighiu. În derby-ul acestei runde, Industria Galda și Metalurgistul Cugir au terminat la egalitate, 1-1.

”U” Cluj

Albuț
Irimie
Abrudan
Onicaș
Takacs
Micaș
Giurgiu
Ursu
Greu
Hordouan
Goga

Au mai intrat: Lemnaru, Hațiegan, Chiș. Antrenor: Adrian Falub

FC Avrig

Samoilă
Gombar
Popa
Pavel
Natea
Ungurianu
Radu Adr.
Lascu
Luca
Simion
Coman

Au mai intrat: Stoia, Bucur, Nasta, Bolța. Antrenor: Mihai Ianc

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.