JSport.roJSport.ro

După eliminarea din Europa League, CFR Cluj şi-a continuat drumul în campionat primind vizita echipei constănţene, FC Viitorul.

Partida disputată azi în Gruia s-a încheiat cu victoria constănţenilor, 2-1, după ce CFR Cluj a deschis scorul.

Startul partidei a fost echilibrat şi a continuat aşa câteva minute bune. Păun (17) a întrerupt echilibrul când a tras periculos din afara careului, dar mingea a zguduit bara transversală. Replica Viitorului a venit prin acţiunea personală a lui Măţan (24), care a trimis spre colţul scurt, dar portarul CFR-ului a respins.

Meciul a fost întrerupt puţin timp din cauza accidentării lui Ţîru, care s-a resimţit după ce mingea trimisă de Djokovic l-a lovit. Jocul a continuat să fie echilibrat, fără ocazii importante la cele două porţii, iar egalitatea s-a menţinut şi la pauză, 0-0.

La câteva minute de la începutul reprizei secunde, Ţucudean a deschis scorul cu o lovitură de cap, din careul mic, Păun fiind cel care i-a centrat, 1-0. Ianis Hagi (78) putea să restabilească egalitatea din 6 metri, dar lovitura sa de cap s-a dus peste poarta lui Fernandez.

În schimb, Voduţ şi-a asumat egalarea în minutul 86, 1-1. Jucătorul Viitorului a trimis un şut superb din apropierea centrului terenului direct în poarta CFR-ului, profitând şi de ieşirea lui Jesus Fernandez. Egalitatea s-a menţinut până în prelungiri deoarece Ianis Hagi a transformat perfect lovitura de pedeapsă primită de Viitorul, în urma intervenţiei lui Mureşan asupra lui Voduţ, 1-2. Astfel, FC Viitorul a câştigat cu 2-1 pe terenul campioanei.

Liga 1 va intra în pauză competiţională două săptămâni, iar următorul test pentru clujeni este cu FCSB în Gruia.

CFR Cluj

1
Fernandez
45
Camora (C)
30
Mureşan
55
Vinicius
77
Peteleu
31
Ioniţă
5
Males
8
Djokovic
7
Păun
20
Ţucudean
27
Mailat

Au mai intrat: Tambe, Manea, Costache. Antrenor: Antonio Conceicao.

FC Viitorul

31
Buzbuchi
6
De Nooijer
4
Luchin
15
Ţîru
5
Mladen
11
Vînă
99
T. Băluţă
16
Achim
7
Măţan
13
Drăguş
10
Hagi (C)

Au mai intrat: Ciobanu, Voduţ, Houri . Antrenor: Gheorghe Hagi.

Joma - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.